Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 16:30

3.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevídané přestřelce vládl Vyškov i díky hattricku Koudelky


0

Málokdy vídaný zápas se odehrál ve Vyškově. Diváci viděli hned 11 branek. Domácí tým zvítězil nad nováčkem 7:4. Výhru režířoval třígólový Koudelka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta, ale pět branek

V sedmé minutě neproměnil penaltu Polách, Kollár ji vyrazil ale zpátky k němu a zkušený bývalý ligový fotbalista míč uklidil do sítě a hosté vedli. V 11. minutě vystřelil Matocha, ale Petráš míč vyrazil na roh. Ve 26. minutě domácí rozehráli dlouhý roh na vápno, kde míč přiťukli Jeřábkovi a ten z vápna nádherně vymetl šibenici. O minutu později hosté také vypálili zpoza vápna, ale skvělý zákrok Kollára znamenal roh.

 

Ve 28. minutě se dostali domácí do vedení díky individuální akci Koudelky zakončené přízemní střelou na zadní tyč. Ve 39. minutě rozehrál přímý kop Polách na přední tyč, kde jej jeden z hráčů prodloužil a na zadní tyči hlavou pod padajícím Kollárem vyrovnal Mareš. V poslední minutě prvního poločasu vrátil domácím vedení Koudelka, který zasekl jednomu z obránců ve vápně, obešel i druhého a po zemi na přední tyč nedal brankáři šanci.

Gólové hody pokračovaly

Čtyři minuty po návratu ze šaten zvýšili domácí náskok. Matocha dostal přihrávku na vápno pod sebe obešel hráče a střelou nahoru k tyči rozvlnil síť. V 56. minutě mohl snížit Šturma, ale z pravé strany trefil pouze boční síť. O dvě minuty později se po dlouhém autu prosadil hlavou na zadní tyči Mareš.

 

O další dvě minuty později to ale bylo zase o dvě branky. Jan Koudelka zprava šel na obránce, kterému zasekl a znovu přízemní střelou na zadní tyč završil hattrick. V 67. minutě šel zprava sám Matocha a po zemi prostřelil brankáře. V 83. minutě se dostal na hranici vápna k odraženému míči Sasín a pozemi snížil na 6:4. Tři minuty před koncem se za obranu Hodonína dostal Dabič a skóroval na konečných 7:4.



Ohlasy k zápasu



FK Hodonín
František Komňacký (trenér): "Zasloužené vítězství Vyškova. Byl efektivnější a využil spousty našich chyb v obraně. I my jsme dopředu byli efektivní, dali jsme čtyři góly a měli jsme další příležitosti, tak i přesto jsme odešli s debaklem. Mělo by to být asi zaplacení nováčkovské daně, protože v poli jsme hráli dobře, byli jsme vyrovnaným soupeřem. Nedokázali jsme pokrýt domácího nejlepšího hráče Koudelku a to bylo rozhodující."



Sestavy


MFK Vyškov
L. Kollár [-] - D. Němeček [-] (69. T. Josl [-] ) , J. Krejčí [-] , M. Cvijović [-] , J. Rapouch [-] (46. V. Novotný [-] ) , T. Praks [-] - . Dabić [-] , L. Lahodný [-] (80. F. Studený [-] ) , M. Jeřábek [-] , M. Matocha [-] - J. Koudelka [-]

FK Hodonín
M. Petráš [-] - P. Fojtík [-] , T. Dekleva [-] , T. Mareš [-] , L. Čurgali [-] (65. J. Hesek [-] ) - O. Paděra [-] , R. Sasín [-] (83. P. Dovhanyuk [-] ) , T. Polách [-] , E. Vinkler [-] , Z. Šturma [-] (70. J. Tulaydan [-] ) - F. Žák [-]

ŽK: 36. J. Rapouch , 72. J. Krejčí , 77. M. Jeřábek .
Hráči zápasu: J. Koudelka .
Počet diváků: 223. Rozhodčí: Machač Lukáš - ČERNÝ Josef, STANĚK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.