1:1
(0:0)
90. D. Bača
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

2.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky padaly v závěru


Branky


0

V prvním kole Hodonín strhnul utkání na svou stranu v nastavení teď v tom samém čase o výhru přišel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nic se nedělo

V prvním poločase se toho moc nedělo, diváci neviděli mnoho šancí a hlavně neviděli ani branku. Mohelnice se teprve sehrává v novém složení pod novým trenérem a přesně to ukazoval první poločas. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Góly v poslední desetiminutovce.

Až do 81. minuty svítilo na tabuli bezbrankové skóre. To se změnilo až po dlouhém autovém vhazování z pravé strany do vápna hostů, kde byl atakován jeden z bránících hráčů a spadl až na brankáře Horu, který tak nemohl chytat a po vyhraném souboji toho využil Ladislav Čurgali a do odkryté brány napálil míč. Už to vypadalo, že si domácí připíší další tři body gólem v závěru. Ale nakonec v první nastavené minutě se dostal za hranicí šestnáctky k odraženému míči David Bača a míč si ve vzduchu posunul kolem hráče a levačkou skákavou střelou z vápna dostal míč za brankáře a vystřelil Mohelnici bod. Ta může být tak ráda, že ukořistila první body v nové sezóně Moravskoslezské fotbalové ligy a může se odpíchnout k lepším výsledkům. Bude to mít ale těžké v dalším kole je čeká doma dobře hrající Líšeň a následně jedou do Kroměříže, doma Velké Meziříčí a těžký los zakončí výjezd do loni ještě druholigového Prostějova s kanonýrem Hapalem, jenž v Mohelnici ještě minulou sezónu působil.



Ohlasy k zápasu



FK Mohelnice
Karel Trnečka - Trenér FK Mohelnice: Pořád se ještě sehráváme, máme mnoho nových kluků a musíme se s tím popasovat. Nevím na co tenhle tým má, to ukáže až čas. Jsem rád, že jsme uhráli první body.



Sestavy


FK Hodonín
M. Petráš [-] - P. Fojtík [-] , T. Dekleva [-] , T. Mareš [-] , L. Čurgali [-] - O. Paděra [-] , T. Polách [-] , R. Sasín [-] (57. E. Vinkler [-] ) , Z. Šturma [-] , L. Michna [-] (84. J. Hesek [-] ) - F. Žák [-] (89. P. Dovhanyuk [-] ) -

FK Mohelnice
J. Hora [-] - J. Hlavsa [-] , D. Ivan [-] , M. Kotůlek [-] - D. Bača [-] , V. Knýř [-] , M. Palatický [-] (64. M. Vokoun [-] ) , M. Šichor [-] (73. J. Svoboda [-] ) , J. Fišara [-] - L. Woitek [-] , T. Pospíšil [-] (79. G. Pezzotti [-] )

ŽK: 38. T. Mareš , 90. O. Paděra - 35. V. Knýř , 76. J. Hlavsa .
Hráči zápasu: D. Bača .
Počet diváků: 450. Rozhodčí: Dorušák Petr - ŠAMAJ Vratislav, GALÁŘ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.