2:3p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 10:30

11.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Březová dohnala manko a bere alespoň bod


Branky


41. D. Kursa , 75. P. Peterka - 16. M. Geňo , 18. P. Maňák
0

Karlovarský tým se dostal do rychlého dvougólového vedení, Olympie se však nevzdala a dokázala srovnat. Pokutové kopy jí však nevyšly, hosté byli naopak bezchybní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poprvé sešívaní

Poprvé v klasických slávistických dresech se představili fotbalisté Karlových Varů na hřišti krajského kolegy z Březové. Úvodní oťukávání patřilo spíše domácímu celku, jenž se párkrát dostal do zakončení, Chára v bráně ale zasahovat nemusel.

 

V 16. minutě se hned z první šance prosadili Karlovarští. Domácí vyrobili velikou hrubku v obraně, Marian Geňo je obral o míč, udělal kličku Štruncovi a bez problému skóroval do prázdné klece! Uběhlo jen pár vteřin a Slavia navýšila své vedení. Z dálky se krásně trefil Pavel Maňák!

 

Březová dostala příležitost vrátit se do zápasu ve 23. minutě, když zahrávala přímý kop kousek za hranicí velkého vápna, s nacvičeným signálem však neuspěla. Za chvíli alespoň už zaměstnala Cháru, o gólovou střelu se však nejednalo.

 

Domácí hráli hodně na riziko, z čehož pramenily šance pro Slavii. Geňo zkoušel pasem oslovit Staňka, o toho se však postarala obrana Březové. V závěrečných minutách poločasu si slabší chvilku vybrala také obrana Varů. Vyrobila hned dvě hrozivé hrubky v řadě a nechala jít do sólo úniku Davida Kursu, který ho završil střelou k tyči a snížil na 1:2!

Peterkovo vyrovnání

Do druhého poločasu vlétla Olympie s vervou a chutí srovnat průběžný stav. Diváci se dožadovali penalty po faulu na Martince, ale píšťalka sudího zůstala v klidu. Kousali také Karlovarští, Štrunc se svou obranou ale drželi Olympii na dostřel.

 

Postupem času tlak domácích opadl a mnohem aktivněji působila Slavia. Ani to jí však nepomohlo k udržení vedení. Patnáct minut před koncem poslala Olympie míč do vápna a ze skrumáže vyšel vítězně Petr Peterka, který propálil Cháru!

Dvě domácí chyby

Devadesát minut hry vítěze nepřineslo, a tak se o bonusovém bodu rozhodlo v pokutových kopech. Hned od první série měli k vítězství blíž hosté, protože Krlička netrefil bránu. Ve čtvrté sérii se skórovat nepodařilo ani domácímu P. Peterkovi a neomylní Buldoci mohli začít slavit zisk dvou bodů.

 

VIDEOSESTŘIH



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Březová
Trenér Petr Peterka: „Do prvního gólu byla naše hra dobrá. Pak nám soupeř vstřelil dva góly, naštěstí se nám do poločasu podařilo zkorigovat skóre. V průběhu druhé půle jsme se soupeřem vyrovnali hru, šance byly na obou stranách. Podařilo se nám vyrovnat ze standardky, posledních patnáct minut jsme nerozhodný stav udrželi. Myslím si, že výsledek 2:2 odpovídá průběhu. S bodem jsme spokojení.“

FC Slavia Karlovy Vary
Trenér Karel Tichota: „Do zápasu jsme vstoupili celkem slušně, povedlo se nám během dvou minut dostat do dvoubrankového vedení. Bohužel jsme ho neudrželi do přestávky. Snížení do šatny povzbudilo domácí, druhý poločas byl vyrovnaný. Nezvládli jsme jednu standardku a domácí srovnali. Myslím si, že remíza je zasloužená a dva body musíme brát. Dobře zahrál Maňák.“



Sestavy


FK Olympie Březová
V. Štrunc [-] - D. Peterka [-] , T. Veselovský [-] , D. Krlička [-] , J. Šaloun [-] - D. Kursa [-] (71. J. Šellong [-] ) , T. Bereczký [-] , J. Kašpar [-] (46. R. Domin [-] ) , P. Peterka [-] , J. Vůjtěch [-] (56. J. Elijáš [-] ) - D. Martinec [-]

FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - J. Hudec [-] (79. M. Novotný [-] ) , J. Staněk [-] , M. Geňo [-] , L. Mestl [-] , M. Psohlavec [-] , P. Maňák [-] , R. Vokáč [-] (62. J. Samek [-] ) , Z. Vondráček [-] , J. Kalina [-] (76. M. Királyi [-] ) , M. Pěkný [-]

ŽK: 50. T. Veselovský , 80. T. Bereczký - 83. M. Novotný , 89. P. Maňák .
Hráči zápasu: P. Maňák .
Počet diváků: 310. Rozhodčí: Kříž Jiří - JANOCH Marek, SZIKSZAY Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.