1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

4.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Doubravka se protrápila ke dvěma bodům proti Olympii


Branky


0

Optimální? Ani zdaleka. Doubravka zatím předvádí výkony hodně za očekáváním. Všechny šance Březové ale zlikvidoval gólman Turek, který rozhodl i penaltový rozstřel, když vychytal hostujícího Martince.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nervozita a boj u středového kruhu

Velmi neuspokojivý vstup do soutěže prožívá Doubravka, která ve čtvrtém kole na svém hřišti přivítala nováčka z Březové, a tři body byly pro svěřence Aleše Jindry už povinností.

 

Oba týmy se prezentovaly svižným fotbalem a vysokým nasazením. Úvodní pasáž se odehrávala ve středu pole, kde si soupeři nedarovali ani vteřinu klidu. Ve 20. minutě se dožadoval Stružka po kontaktu s gólmanem Štruncem odpískání pokutového kopu, rozhodčí Vrchota měl ale k nevoli domácích fanoušků opačný názor a rezolutně rozpažil.

 

První střela byla k vidění až za dalších pět minut, když Plzeňští rychle pronikli do vápna Březové a do odraženého míče se opřel Petrželka, jenže zamířil vysoko nad. Na druhé straně se do zakončení po rohovém kopu málem prodral P. Peterka.

 

Po půlhodině se hezky uvolnil zkušený Vaněček a Turek v bráně Doubravky se musel mít na pozoru. Mnohem nebezpečněji vypadala akce hostů z 41. minuty, když se po pravé straně prohnal Martinec a posunul míč Vaněčkovi, který našel v ještě lepší pozici Krličku. Střela jedenadvacetiletého záložníka z první ale skončila vedle Turkovy brány!

Hostující motor Vaněček

I když domácí drželi častěji balón na svých kopačkách, nebezpečněji působili hosté. V 52. minutě například vybídl Vaněček Krličku, který sice obešel vyběhnuvšího brankáře, ale zároveň se vyhnal ze slušné střelecké pozice.

 

O chvilku později poslal Kašpar ostrý centr na P. Peterku, který hlavičkoval ze záklonu. Jediné štěstí pro Doubravku! Poté zahrozili konečně i domácí. Skopový vlétl do vápna a našel Sýse, jenž vyprášil Štruncovy rukavice.

 

Vaněček s Krličkou byli hlavní zbraní Březové i nadále. I z této situace ale vyšel vítězně gólman domácích, když kryl Krličkův pokus. Po lehkomyslné ztrátě domácích v 75. minutě vysunul Vaněček Martince, po jeho dloubnutí míč proletěl jen těsně vedle tyče.

 

V 81. minutě domácí znovu zbytečně přišli o míč a Martinec šel sám na Turka, který vytěsnil Martincovu střelu konečky prstů mimo bránu! V nastavení ještě hosté zahrozili z přímého kopu opět Vaněčkem, Turek si ale čisté konto vzít nenechal.

Jediný omyl

Nadstavbu v podobě pokutových kopů začal hostující Martinec přestřelením brány, Petrželka se posléze nemýlil. V dalších pokusech uspěli postupně Šaloun, Novák, Kursa a Sýs. Čtvrtou sérii otevřel úspěšně, i když se štěstím, Vaněček, po němž mířil přesně i Šmídl. Krlička těžkou situaci ustál a stejně tak si vedl Filipec. Penalty tedy ovládli domácí fotbalisté poměrem 5:4.



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
Trenér Aleš Jindra: „První poločas jsme měli lepší, své šance jsme ale neproměnili, jak už se nám poslední dobou stává. Za druhý poločas jsme si vítězství ani nezasloužili. Podržel nás brankář Turek, který vychytal vyložené soupeřovy šance. Jsem rád, že jsme alespoň v rozstřelu protrhli smůlu.“

FK Olympie Březová
Trenér Petr Peterka: „Co se týče herní stránky, zápas se nám vydařil. Do Plzně jsme jeli s respektem, uhrát alespoň bod. Po průběhu si ale myslím, že jsme mohli utkání zlomit v náš prospěch. Ve druhém poločase jsme měli pět šest tutových brankových příležitostí, které jsme ale nedokázali proměnit. Penaltový rozstřel jsme nezvládli, v něm byl soupeř lepší. Všichni zahráli dobře, těžko se někdo vyzdvihuje.“



Sestavy


SK Senco Doubravka
J. Turek [-] - P. Krejčí [-] , J. Štěrba [-] (46. P. Šmídl [-] ) , D. Skopový [-] (82. J. Petr [-] ) , M. Ungr [-] - D. Sýs [-] , P. Petrželka [-] , O. Stružka [-] , P. Knakal [-] , D. Novák [-] , D. Künstner [-] (73. L. Filipec [-] )

FK Olympie Březová
V. Štrunc [-] - P. Neumann [-] , D. Krlička [-] , T. Veselovský [-] , D. Peterka [-] , J. Šaloun [-] - J. Vůjtěch [-] (65. D. Kursa [-] ) , J. Kašpar [-] , P. Peterka [-] (75. M. Motl [-] ) - D. Vaněček [-] , D. Martinec [-]

ŽK: 25. M. Ungr , 68. P. Knakal , 71. P. Krejčí , 76. L. Filipec , 86. D. Sýs - 56. J. Šaloun .
Hráči zápasu: J. Turek - D. Vaněček , J. Vůjtěch , D. Krlička .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vrchota Jaroslav - MATYŠ Jakub, HODEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.