0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

4.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Spartak vítězem i druhého derby


Branky


0

Po Českém Krumlově si Soběslav odváží body i ze zápasu s Roudným. Diváci se gólu za celých devadesát minut nedočkali, penaltový rozstřel pak jasně vyzněl pro Spartak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbal? Kde?

Velmi neuspokojivý start do sezóny zažívá klub z vesničky u Českých Budějovic. Roudné je po čtyřech kolech na posledním místě se ziskem jednoho bodu, který vybojovalo právě v tomto kole proti Soběslavi, nutno ale dodat, že v utkání bylo lepším týmem. Soběslavští tak mohou být velmi spokojeni. Nasbírali už šest bodů a ovládli zatím obě jihočeská derby.

 

Fotbalové krásy první poločas na E.ON stadionu moc nepobral. Spartakovci se soustředili na poctivou obranu a doufali, že nervózně hrající malšané jim nabídnou dostatek svých chyb, kterých by hosté mohli využít. Po bojovné půlhodině se tak stalo, jenže Fischer tváří v tvář Hřebejkovi zklamal.

 

Z domácího mužstva vyčníval pouze Markytán, jenž jednou nebezpečně střílel a poté také reklamoval penaltu, ale rozhodčí Průcha byl jiného názoru. Z protiútoku se do tutovky dostal krajní bek Vaněk, jenže trestuhodně zklamal. Závěr poločasu se odehrál před soběslavskou klecí, kde zářil gólman Kuník.

Roudenské tutovky

Druhý poločas patřil Malši. Na kraji zálohy byl aktivní Vávra, který zásoboval své spoluhráče kvalitními centry, žádná z šancí však neskončila gólovou tečkou. Občas za jinak skvělého brankáře Kuníka zaskakovala i soběslavská defenziva! Po tutovkách Roudného málem přišel trest v nastaveném čase, nikdo z hostujících fotbalistů však míč do brány za záda Hřebejka neprotlačil.

Kuník králem

Hořké představení pro své fanoušky přichystali Roudeňáci v penaltovém rozstřelu. Zelenobílí ho nezvládli, O. Otepka a Píša si vylámali zuby na fantastickém Kuníkovi. Uspěl pouze Kössl. Na druhé straně se nikdo nezmýlil, a tak Spartak sebral druhý bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné
Asistent trenéra Jan Rezek: „Po nevydařených zápasech, ve kterých jsme nebodovali, jsme šli do utkání se Soběslaví s tím, že ho chceme zvládnout. Kluci ho odmakali a odjezdili až do devadesáté minuty. Zápas jsme měli pod kontrolou, bohužel jsme selhali v koncovce. Nevyužili jsme i ty největší šance, za což jsme mohli být i potrestáni. Chtěli jsme zápas zvládnout za tři body, bohužel se nepovedlo, ale jedeme dál. Mančaft pracoval jako kolektiv, jednotlivce bych nevyzdvihoval.“

FK Spartak Soběslav
Trenér Radek Hajič: „Roudné bylo hlavně ve druhém poločase herně lepší, mělo dvě tři vyložené šance, při kterých nás podržel brankář Kuník, náš nejlepší hráč. Snažili jsme se hrát ze zabezpečené obrany na brejky. Ke konci zápasu jsme neměli už moc sil, nicméně v poslední minutě jsme si vytvořili stoprocentní šanci. Vzhledem k průběhu zápasu jsme za bod rádi, bonusový za penalty nás těší dvojnásob. Filip Vaněk si také odehrál svůj vysoký standard.“



Sestavy


TJ Malše Roudné
T. Hřebejk [-] - L. Vávra [-] , M. Markytán [-] (88. M. Bartoš [-] ) , R. Maršík [-] , D. Růžička [-] (66. D. Svoboda [-] ) , J. Vogl [-] , J. Píša [-] , O. Otepka [-] , M. Otepka [-] , P. Kössl [-] , M. Tušer [-]

FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - J. Suchan [-] , M. Hromada [-] , F. Vaněk [-] , J. Boháč [-] - P. Nohava [-] , L. Podráský [-] , T. Mazouch [-] , M. Mazouch [-] (79. K. Chotovinský [-] ) - J. Šmídmajer [-] (71. M. Dvořák [-] ) , R. Fischer [-] (46. P. Janoušek [-] )

ŽK: 6. J. Vogl - 19. L. Podráský , 69. M. Mazouch .
Hráči zápasu: F. Vaněk , M. Kuník .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Průcha Miroslav - NĚMEC Václav, KOUBA Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.