2:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 17:00

2.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Soběslav získala premiérové divizní body, Sedlčany znovu úspěšné v rozstřelu


Branky


0

Poslední duel druhého kola Divize A sehrály Sedlčany, pro které se jednalo o tradiční pouťové utkání, s nováčkem ze Soběslavi. Jihočeši se tak představili před krásnou návštěvou více než devíti stovek diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevyužité šance

K prvnímu potenciálnímu ohrožení brány se dostali domácí, a to necelých pět minut po startu zápasu, Hájek ale na přetažený centr nedosáhl. Za chvilku se do šance řítil Soldát, jenže si balón na poslední chvíli příliš předkopl.

 

V 10. minutě se nechal okrást Suchan Němcem a hbitý domácí útočník servíroval míč pod sebe, nikoho ze svých spoluhráčů nenašel. Za pár minut pálil nad z úctyhodné vzdálenosti Repetný. Zahrozili ale také hosté. T. Mazouch utekl po levé straně a přistrčil míč Fischerovi, kterému chyběla špetka přesnosti, aby poslal Šmídmajera do stoprocentní příležitosti.

 

Spartakovci měli první větší šanci ve 14. minutě po standardní situaci, kdy Hromada hlavičkoval nad Capouchovu klec. Za chvíli se při obranném skluzu zaskvěl Brotánek. Po dvaceti odehraných minutách měl první možnost ukázat svou vytříbenou techniku Kdolský, který se postavil k přímému kopu z dvaceti metrů. A ukázal se parádně, ještě lepším zákrokem se však blýskl hostující brankář Kuník!

 

Uplynulo devět minut a Tatran dostal k dispozici přímák z podobné pozice, tentokrát tradiční domácí exekutor mířil příliš vysoko. Blízko vedení byla Soběslav ve 32. minutě, když tváří v tvář Capouchovi zklamal T. Mazouch. Obrovská šance pro Jihočechy!

 

Za chvíli odklízela domácí obrana míč na poslední chvíli do zámezí před nabíhajícím soupeřem, na kterého zívala prázdná brána. Pár vteřiny před koncem poločasu hlavičkoval po Němcově centru Kvěch, obrana Jihočechů jeho pokus zblokovala. 

Spravedlivá dělba bodů

Vstup do druhého dějství vyšel Tatranu parádně. Ve 49. minutě se totiž zásluhou Marka Sirotka dostal do vedení! Soběslavští mohli srovnat o šest minut později, za Capouchem zazvonilo pouze břevno! Úspěšnější už byli chvíli po hodině hry. Snad natřikrát, a naprosto zaslouženě, dotlačil míč do sítě Tomáš Mazouch!

 

Pár sekund nato pálil z voleje Hájek, ale trefil střed brány, kde byl připraven Kuník. V dalších minutách se oba týmy snažily překlopit misky vah na svou stranu, drtivá většina času však ubíhala ve středu pole. V 88. minutě unikl nalevo Němec a poslal míč Kvěchovi, jehož střelu tečovala obrana Soběslavi jen těsně vedle tyče!

Nekonečný příběh

I ve druhém utkání Sedlčan tak přišla na řadu nadstavba v podobě penalt. Zaváhání přišla až ve třetí sérii, a to dokonce na obou stranách. Soběslavský Fischer vysoko přestřelil, nabídnutou výhodu však nevyužil Němec.

 

Rozhodnuto mohlo být v sedmé sérii, když Capouch vychytal Hromadu a následně šel sám kopat, jenže zamířil nad! Diváky ale hned potěšil chyceným pokusem hostujícího kapitána Boháče. Pouťové drama pokračovalo i nadále, jelikož Kuník vyzrál na Repetného! Na rozdíl od svého brankářského kolegy si Kuník pohlídal i svou exekuci, na Krůtovu dělovku však neměl nárok.

 

Desátou sérii načal Maršík neúspěšným pokusem, když znovu začapal Capouch. Dlouhý rozstřel poté ukončil Lípa bombou, která se navíc otřela o břevno. Tatran tak zvládl i druhý penaltový rozstřel v sezóně a má na kontě čtyři body, Soběslav získala premiérový divizní bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Záložník Michal Kdolský: „Celý zápas se hrál ne moc pohledný fotbal. Na každé straně bylo pár šancí, ale nikdo nedokázal vítězství strhnout na svou stranu. Remíza je podle mě asi zasloužená. Naštěstí se opět přiklonilo štěstí k nám a získali jsme druhý bod po penaltách.“

FK Spartak Soběslav
Trenér Radek Hajič: „Oproti minulému týdnu se mi zápas hodnotí o poznání lépe. Myslím si, že jsme v Sedlčanech sehráli vyrovnané utkání před výbornou kulisou. Šance byly na obou stranách. Oklepali jsme se z minulého týdne a od tohoto výsledku se můžeme odrazit do dalších zápasů. Jeli jsme na zápas s třinácti hráči a náhradním gólmanem, pochválil bych celé mužstvo. Ostatní týmy s námi musí počítat, ukázali jsme, že fotbal hrát umíme, nikdy neprodáme kůži zadarmo.“



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - D. Němec [-] , M. Sirotek [-] (67. D. Krůta [-] ) , L. Soldát [-] , L. Brotánek [-] , M. Dvořák [-] , K. Kvěch [-] , M. Hájek [-] (84. J. Čejda [-] ) , P. Lípa [-] , J. Repetný [-] , M. Kdolský [-]

FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - M. Hromada [-] , J. Boháč [-] , J. Suchan [-] , L. Podráský [-] - M. Mazouch [-] , P. Nohava [-] , V. Žalda [-] (90. D. Maršík [-] ) , T. Mazouch [-] - J. Šmídmajer [-] (86. L. Neruda [-] ) , R. Fischer [-] -

ŽK: 29. L. Podráský .
Počet diváků: 904. Rozhodčí: Pekař Eduard - MRKÁČEK Michal, MARTÍNEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.