Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 10:30

1.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Sezóna začala tenisovým výpraskem Soběslavi


Branky


0

V souboji dvou nováčků se hrála relativně vyrovnaná partie až do 74. minuty. Poté se Březová rozstřílela a do sítě Soběslavských nasázela čtyři góly. Jihočeši si určitě představovali podařenější vstup do soutěže. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup Březové

Sezónu 2017/2018 zahájili dva nováčci soutěže. Na podmáčený terén v Březové, kde tři dny mohutně pršelo, přijeli vítězové jihočeského krajského přeboru ze Soběslavi. Pro oba týmy se jednalo o historicky první divizní utkání!

 

Ofenzivně ladění domácí na nic nečekali a už ve 4. minutě se dostali do vedení, když tečovaná střela Jana Vůjtěcha skončila za zády gólmana Kuníka! Hosté se chtěli spolehnout na rychlé brejky, kterých ale v prvním poločase moc nepřišlo.

 

Taktovku i nadále drželi fotbalisté z Karlovarského kraje. Vedení mohl navýšit Domin, jenže svou tutovku, kdy běžel sám na brankáře, neproměnil. Před koncem poločasu se přece jen Březová dočkala druhé branky. Vaněček poslal nadýchaný centr na hlavu Jiřího Šellonga, a ten nezaváhal!

Soběslavská čtvrthodina hrůzy

Vstup do druhé půle se vyvedl hostujícímu mužstvu. Soběslav se dostala k rohovému kopu, po kterém neudržel první střelu gólman Štrunc a z dorážky snížil kapitán Soběslavi Jan Boháč! Jihočeši začali vytahovat drápky a velmi blízko vyrovnání byli v 66. minutě, kdy se Šmídmajer řítil sám na Štrunce. Mladý gólman Březové vytasil skvělý zákrok!

 

Chvíli nato spálil tutovku Šaloun. Mrzet ho to však nemuselo, v 74. minutě totiž začala černá soběslavská čtvrthodina. David Kursa poslal dorážku po střele Peterky přímo k tyči a zvýšil na 3:1. Uběhly čtyři minuty a David Vaněček zakončil úprk nejlépe, jak mohl – 4:1.

 

Soběslavský krach potvrdil ještě Petr Peterka hlavou po rohovém kopu, aby minutu před koncem mohl sledovat ve vápně faulovaného a následně penaltu proměnivšího Davida Vaněčka, který uzavřel skóre na divokých 6:1.



Ohlasy k zápasu



FK Spartak Soběslav
Trenér Radek Hajič: „Výsledek úplně neodpovídá dění na hřišti. S trenérem domácích jsme se po zápase shodli, že klíčová byla 66. minuta, kdy za stavu 2:1 šel Jirka Šmídmajer sám na brankáře domácích, bohužel pro nás neproměnil a prakticky zase za tři minuty po našich chybách jsme dostali na 3:1, což byl zlomový moment. Do 73. minuty to bylo celkem vyrovnané utkání, samozřejmě domácí měli trošku víc ze hry, ale byli jsme jim důstojným soupeřem, bohužel ve snaze vyrovnat jsme to otevřeli. Čtvrthodinou hrůzy, kdy nám do otevřené obrany dali tři góly, to pro nás vygradovalo. Myslím, že tam byli jeden, dva lidi, kteří podali standardní výkon, jinak si troufnu říct, že kluci mají daleko na víc, buď je svázala nervozita, nebo ta daleká cesta a dopolední zápas. Možná se sešlo všechno dohromady, výkon nebyl optimální.“



Sestavy


FK Olympie Březová
V. Štrunc [-] - J. Šaloun [-] , D. Krlička [-] , T. Veselovský [-] , D. Peterka [-] - J. Vůjtěch [-] (59. P. Neumann [-] ) , R. Domin [-] (46. P. Peterka [-] ) , J. Kašpar [-] (82. M. Burkyt [-] ) , J. Šellong [-] (75. D. Kursa [-] ) - D. Martinec [-] , D. Vaněček [-]

FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - J. Suchan [-] , M. Hromada [-] , J. Boháč [-] , K. Chotovinský [-] - V. Žalda [-] (46. R. Fischer [-] ) , T. Mazouch [-] (73. P. Janoušek [-] ) , M. Mazouch [-] , L. Podráský [-] (75. M. Dvořák [-] ) , P. Nohava [-] - J. Šmídmajer [-]

ŽK: 56. K. Chotovinský .
Hráči zápasu: D. Vaněček .
Počet diváků: 265. Rozhodčí: Kříž Jiří - KOŠAN Martin, ŠTYCHOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.