Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

18.kolo, Liberecký | Jablonec nad Nisou | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mšeno C rozstřílelo poslední Novou Ves


0

V posledním kole jablonecké III. třídy ročníku 2014/2015 nastoupilo Mšeno v silné sestavě proti poslední Nové Vsi, utkání dopadlo podle očekávání a Mšeno oslavilo první místo ve III. třídě a po utkání byl domácím předán pohár. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za slunečného počasí zápas začal v poklidném tempu, ale již brzy tradiční střelec Koudelka započal svůj gólostroj. Nejprve vstřelil branku na 1:0, hned vzápětí na 2:0 a do poločasu přidal ještě další dvě branky. Střelcem poslední Mšenské branky v prvním poločase byl Tomáš Flek, který má letos hned několik startů i za A-tým v Krajském přeboru, trefil se velmi nevídaným způsobem, z beka utekl po „lajně“ a chtěl nacentrovat míč na naběhnutého Koudelku, míč mu ale sjel po nártu a skončil v zadní šibenici. Poločas tedy skončil výsledkem 5:0. Zajímavostí je, že o poločase musel z důvodu nedostatku času střídat domácí brankář Balatka a nahradil ho hráč A-týmu Matěj Daniel, který nikdy předtím nechytal. Předvedl hned několik zákroků, kterými bavil celé publikum včetně celého A-týmu, jenž měl u hřiště rozlučku. Agresivní střelec Koudelka vstřelil ještě další dvě branky a zastavil se na čísle 42, další branky obstaral Flek, Gottwald a Kocúr. Utkání skončilo výsledkem 10:0, po zápase byl domácím na hřišti předán pohár pro vítěze soutěže a celý tým to jistě náležitě oslavil.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Mšeno C
Štěpán Balatka (brankář Mšeno C): Měli jsme jednoznačnou převahu celý zápas, hosté na nás nestačili a výsledek naprosto sedí.




Sestavy


Jiskra Mšeno C
Š. Balatka [-] - M. Dočkal [-] , B. Novotný [-] , T. Flek [-] , J. Uko [-] - J. Gottwald [-] , M. Zámečník [-] , D. Ryšavý [-] , H. Hadidi [-] - M. Kocúr [-] , J. Koudelka [-]


Místo: UMT.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.