Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

17.kolo, Liberecký | Jablonec nad Nisou | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorité z Tanvaldu rozdrtili Novou Ves


Branky


8. J. Tolvaj , 24. J. Tolvaj , 26. J. Tolvaj , 35. p. Pohl , 64. J. Tolvaj , 90. J. Tolvaj - 43. O. Fišera
0

V sedmnáctém kole jablonecké III. třídy proti sobě nastoupili domácí Tanvald, který je na sedmé pozici s patnácti body a poslední tým tabulky Nová Ves, která má bodů devět. Tanvald B bez problémů zvítězil se značným rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poslední zápas jara odehráli tanvaldští před domácím publikem. Od začátku utkání byli domácí aktivnější, lépe se pohybovali a tak první gól na sebe nenechal dlouho čekat. Své gala představení započal Tolvaj, který v 8. min dorážel do prázdné branky. Stejný hráč přidal v utkání ještě další čtyři góly a výrazně tak dopomohl domácím k pohodovému vítězství. Skóre mohlo být daleko vyšší, to by ale museli domácí proměnit spoustu dalších stoprocentních šancí. Utkání odpískal zkušený sudí Pánek.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Tanvald B
Miroslav Pohořalý (funkcionář Tanvald): V utkání jsme byli favorité, to jsme také potvrdili a zvítězili s velkým rozdílem a mohlo to být ještě o několik branek lépe, kdybychom měli lepší zakončení. Podali jsme dobrý výkon.




Sestavy


TJ Jiskra Tanvald B
P. Hulap [-] - p. Pohl [-] , Z. Cerman [-] , p. Souček [-] , A. Koželuh [-] - T. Hulap [-] , J. Svoboda [-] , M. Ševic [-] , J. Kadlic [-] - J. Hejcman [-] , J. Tolvaj [-]

TJ VESKO Nová Ves n.N.
O. Fišera [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.