Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

16.kolo, Liberecký | Jablonec nad Nisou | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorizovaný Kořenov sestřelil Tanvald


0

V šestnáctém kole Jablonecké III. třídy proti sobě nastoupil domácí favorizovaný Kořenov, který okupuje třetí příčku v tabulce a hostující Tanvald B, který je momentálně sedmý. Kořenov utkání zvládl na jedničku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Zápas dvou týmů z opačných konců tabulky měl jednoznačný průběh kde si domácí připsali povinné 3 body. Hosté podali bojovný výkon hlavně v prvním poločase. Pochvalu si určitě zaslouží i rozhodčí Pánek a také diváci , kterých přišlo více než stovka !

 

Velký tlak domácích v prvním poločase

Do zápasu vstoupili domácí velkým tlakem na soupeřovu bránu a již v 8.minutě se prosadil domácí útočník Věneček. V dalších minutách se střídaly šance na obou stranách kde hosté hrozili z rychlých brejků. Stav 1:0 do poločasu zůstal hlavně díky hostujícímu gólmanovi Hulapovi, který v brance doslova čaroval.

Hosté dohrávali o deseti

Po změně stran utekl hostující obraně opět Věneček a navýšil na 2:0 . Pak se už hrálo pouze na jednu bránu a domácí se začali prosazovat i gólově. Hosté z Tanvaldu nakonec dohrávali kvůli zranění v deseti.



Ohlasy k zápasu


Kořenov
Jiří Věneček (hráč Kořenov): Dnes jsme zvítězili v poměru 5:0. Potvrdili jsme roli favorita. Tento výkon bychom si měli pamatovat, protože obrana hrála úžasně a útok byl v zakončení bezchybný.




Sestavy



TJ Jiskra Tanvald B
P. Hulap [-] - Z. Cerman [-] , P. Doleček [-] , J. Hejcman [-] , R. Horváth [-] - T. Vodseďálek [-] , J. Tolvaj [-] , J. Šedivý [-] , J. Kadlic [-] - M. Bobysud [-] , M. Trmal [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.