Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 16:00

15.kolo, Liberecký | Jablonec nad Nisou | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit z Plavů podle očekávání rozdrtil Novou Ves


Branky


0

V patnáctém kole Jablonecké III. třídy na sebe narazily domácí Plavy B, kteří se snaží dotáhnout na aktuálního mistra ze Mšena a hostující Nová Ves, která bojuje o poslední místo s celkem z Rádla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku toto utkání připomínalo zápas kočky s myší, na začátku to sice nebylo tak markantní, ale jasně bylo vidět, kdo má v tomto utkání navrch. Hned v úvodu zápasu vstřelily Plavy branku a od té se odvíjel zápas. Domácí Plavy mohli v klidu kombinovat a pomalu se dostávat do zakončení. První poločas si domácí vytvořili několik šancí, které však neskončily brankou. Naopak hosté se v podstatě nedostali do hry. Do kabin se šlo za stavu 3:0. Druhý poločas Plavy zapnuly gólostroj a padal do brány jeden gól za druhým. Dva hráči se v tomto utkání blýskli hattrickem dva Davidové, Soukup a Bartoš. Zápas skončil za stavu 10:1. Utkání mělo tu čest sledovat 60 diváků.



Ohlasy k zápasu


Plavy B
Karel Vokál (hráč Plavy B): Dnes to bylo utkání na jednu bránu. Potvrdili jsme roli favorita a zvítězili se značným rozdílem. Hráli jsme dobře a je potřeba si tento výkon pamatovat a přenést ho do dalších utkání a zkusit ještě zdramatizovat boj o titul.




Sestavy


Plavy B
O. Jandura [-] - D. Bartoš [-] , S. Galbavý [-] , R. Gallyas [-] , G. Harik [-] - D. Soukup [-] , L. Tomíček [-]

TJ VESKO Nová Ves n.N.
R. Bednář [-] - D. Nič [-] , B. Linka [-] , M. Zikeš [-] , L. Nyč [-] - J. Stolín [-] , F. Peroutka [-] , O. Fišera [-] , L. Halama [-] - P. Jantsch [-] , M. Georiev [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.