0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

15.kolo, Liberecký | Jablonec nad Nisou | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný souboj zvládl lépe Kořenov


Branky


0

V patnáctém kole Jablonecké III. třídy se proti sobě postavil šestý tým tabulky Janov a momentálně třetí tým tabulky Kořenov, který ztrácí pouhé dva body na druhé Plavy B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání vyzněl lépe pro hosty, kteří drželi míč na kopačkách, ale do zakončení se nedostávali. Poté se hra vyrovnala a hrálo se v podstatě uprostřed hřiště, kdy ani jeden z týmů nechtěl udělat chybu a do koncovky se hráči dostávali opravdu jen zřídka. Do kabin se šlo za vyrovneného skóre 0:0. Začátek druhého poločasu opět zvládl opět lépe Kořenov, ale brzy se opět hra vyrovnala, už se i domácí pomalu začali dostávat do hry a občas jsme viděli i nějaké zakončení. 67. minutě udeřil hostující Břicháček. Utkání skončilo za stavu 0:1.



Ohlasy k zápasu



Kořenov
Jiří Věneček (hráč, funkcionář Kořenov): Dnes to bylo velmi vyrovnané utkání, ze kterého jsme vyšli šťastněji my. Hráli jsme vcelku dobře, takový disciplinovaný fotbal a nakonec to přineslo body. Jsem za to rád.



Sestavy


Janov
P. Kovalda [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.