Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

14.kolo, Liberecký | Jablonec nad Nisou | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kořenov překvapivě porazil Plavy B


Branky


0

Ve 14. kole Jablonecké III. třídy jsme měli možnost sledovat utkání, kde proti sobě hrály domácí Kořenov, který okupuje momentálně páté místo v tabulce a hostující Plavy B, které jsou na druhém místě a vedoucí Mšeno už jim odskočilo o 11 bodů, naopak z druhé strany se jim bodově vyrovnal Josefův Důl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas lépe začali domácí a hned v 7. minutě využil první velkou šanci Šebek. Po brance se hra vyrovnala a zhruba od 20. minuty začali mít hosté navrch. Po chybě domácí obrany a následném faulu v pokutovém území proměnil penaltu nestárnoucí Tomíček. Netvrvalo dlouho a právě Tomíček vstřelil ještě jednu branku a hosty tak dostal do vedení. Začátek druhého poločasu začali domácí tlakem, ale gól se jim vstřelit nepodařilo. Až v 57. minutě se trefil Malec a poté i Vrána z úniku otočil výsledek ve prospěch aktivních domácích. Hosté měli obrovskou šanci v 90. minutě, kdy zahrávali rohový kop, ale nepodařilo se jim hlavou prosadit. Další utkání odehraje Kořenov v Janově, uvidíme zajímavý souboj o 4. příčku.



Ohlasy k zápasu


Kořenov
Jiří Věneček (člen výboru Slavoj Kořenov): Dneska jsem s výsledkem spokojený. Věděli jsme, že Plavy mají dobrý tým a že to bude obtížné utkání, to se nakonec potvrdilo a museli jsme makat až do úplného konce. Kluci hráli skvěle a byli jsme odměněni a tři body zůstávají u nás.




Sestavy


Kořenov
J. Doležal [-] - M. Posejpal [-] , J. Mikšíček [-] , V. Klinger [-] , D. Biasutto [-] - J. Šnýdl [-] , J. Habr [-] , M. Malec [-] , M. Vrána [-] - J. Ježek [-] , P. Šebek [-]

Plavy B
L. Tomíček [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.