2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

14.kolo, Liberecký | Jablonec nad Nisou | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smržovka potvrdila roli favorita


Branky


0

Ve 14. kole Jablonecké III. třídy se proti sobě postavila domácí favorizovaná Smržovka B, která disponuje fantastickou formou a tým hostů z Nové Vsi, která momentálně okupuje poslední místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání patřil domácím a hned na začátku se jim podařilo vsítit hned oba dva góly. Nejprve střílel Dressler a poté upevnil náskok střelec Kedroň. Hosté po zmařeném úvodu zabrali a ještě do poločasu stihl stáhnout manko na pouhou jednu branku hostující Fišera. Do druhého poločasu, ale opět překvapivě vstoupila lépe Nová Ves a domácí nepustila k míči. Nová Ves si vytvořila hned několik gólových příležitostí, ale domácí brankář Babka byl proti, aby Nová Ves vyrovnala. Na konci utkání měla Smržovka ještě pár protiútoků na které se spoléhala, ale žádný z nich nedokázala využít. Dále se nic zajímavého nestalo a tři body tak zůstávají domácím.



Ohlasy k zápasu


Smržovka B
Lukáš Červenka (funkcionář Smržovky): Tak dneska do utkání kluci vlétli a hned v úvodu jsme dali 2 branky, ale potom to byla bída. Jakoby jsme přestali hrát, chvílema si s náma dělala Nová Ves co chtěla. Nebýt brankáře Babky, tak jsme dnes prohráli, ale hlavní je, že máme všechny body a do dalšího utkání se snad připravíme lépe.




Sestavy


Smržovka B
J. Babka [-] - L. Dressler [-] , J. Suchý [-] , J. Pipek [-] , M. Štěpánek [-] - P. Novák [-] , F. Frýba [-] , M. Jelínek [-] , L. Kedroň [-] - K. Štěpař [-] , P. Augsten [-]

TJ VESKO Nová Ves n.N.
R. Bednář [-] - J. Stolín [-] , M. Georiev [-] , L. Halama [-] , P. Jantsch [-] - L. Nyč [-] , D. Nič [-] , B. Linka [-] , O. Fišera [-] - F. Peroutka [-] , M. Zikeš [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.