Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 16:00

13.kolo, Liberecký | Jablonec nad Nisou | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o dno tabulky vyzněl lépe pro Domácí


Branky


11. J. Tolvaj , 14. J. Tolvaj , 42. J. Tolvaj , 51. P. Doleček , 66. J. Kadlic , 84. J. Šedivý - 36. M. Šrek , 63. M. Šrek
0

13. kolo Jablonecké III. třídy proti sobě postavilo 2 kluby ze dna tabulky. Utkání lépe vyznělo pro Domácí Tanvald a Rádlo tím pádem přeskočil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tanvald B se může radovat z domácí výhry a odlepení se z předposledního místa, hůř na tom jsou hosté z Rádla, kteří se po tomto zápase posouvají o příčku dolů. . Začátek zápasu však patřil hostům, kteří drželi míč více na svých kopačkách a kombinačně měli navrch. Tlak hostů utnul Tolvaj, který dvěma rychlými góly vnesl klid do vlastních řad. Rádelský Michal Šrek byl proti a proti a ve 36. minutě snižoval na 2:1. Tolvaj ovšem uzavřel první poločas třetí trefou a dovršil tak čistý hattrick. Po přestávce přidal Tanvald další 3 branky a zaslouženě si tak připsal vítězství. Za Rádlo jen opět snižoval Šrek svojí druhou trefou, ale na body to zdaleka nestačilo. Zápas odpískal Brožek a za slunečného počasí sledovalo utkání celých 50 diváků.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Tanvald B
Miroslav Pohořalý (funkcionář Tanvald B): Jsem rád, že jsme konečně bodovali, kluci dnes předvedli úctyhodný výkon a myslím, že jestli takhle budeme hrát i v dalších utkáních, tak budeme slavit častěji. Chtěl bych vyzdvihnout výkon Tolvaje, který vsítil hattrick, ale musím říct, že jsme hráli skvěle jako celek.




Sestavy


TJ Jiskra Tanvald B
P. Hulap [-] - Z. Cerman [-] , P. Doleček [-] , K. Mlýnek [-] , T. Vodseďálek [-] - J. Šedivý [-] , J. Sklenička [-] , J. Kadlic [-] , R. Schmid [-] - J. Hejcman [-] , J. Tolvaj [-]

TJ Sokol Rádlo B
M. Šrek [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.