1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

11.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlum doma nestačil na Stráž


Branky


0

Poslední tým přeboru přivítal Stráž. Domácí favorita zaskočili už ve 4. minutě a první půli dokázali vyhrát. Hosté se ale ve druhém dějství zvedli a dokázali utkání otočit ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle přinesla na velkém hřišti posledního celku průběžné tabulky OP mužů fotbalový odvar. Domácí žili od 4. minuty z laciného vedoucího gólu Matouška a nikam nespěchali. Hráči našeho mužstva se trefili mezi tyče pouze z pokutového kopu, který ale náhradní gólman Němeček ve 34. minutě L. Stejskalovi lapil. Roli mírného favorita utkání jsme potvrdili až po změně stran. Nejprve se v 52. minutě parádně trefil z přímého kopu Daniel Přílepek a vítěznou branku pak zaznamenal v 74. minutě po kombinanční akci Jan Kozel. Rozhodčí Boček z Lásenice, ŽK 1:2 (Hájek – Zvára, J. Jančura), 50 diváků.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Petr Přílepek (hráč): Chlum byl první půli lepším týmem a brzy se dostal do vedení. Ve druhé půli jsme hru zlepšili a dokázali si vytvořit slibné šance. Jednu z nich proměnil krásným přímákem Daniel Přílepek a vítěznou branku obstaral Jan Kozel umístěnou střelou po hezké kombinaci. Zbytek zápasu jsme si pohlídali a přivezli si z hřiště soupeře cenné body



Sestavy


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
M. Němeček [-] - T. Bednář [-] , M. Čáp [-] , O. Novák [-] , J. Matoušek [-] , L. Řepa [-] , T. Smetana [-] , J. Březina [-] , T. Šniager [-] (65. J. Řepa [-] ) , J. Hájek [-] , M. Novák [-] (80. O. Novotný [-] )

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Jedlička [-] - T. Koudelka [-] , J. Kozel [-] , V. Čurda [-] , L. Stejskal [-] , D. Přílepek [-] , J. Jančura [-] , L. Chovítek [-] , A. Irschik [-] , J. Kollár [-] , M. Zvára [-]

ŽK: 76. J. Hájek - 68. M. Zvára , 90. J. Jančura .
Hráči zápasu: J. Kozel , D. Přílepek .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: BOČEK Petr - ERNST Martin, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.