V Novosedlech se diváci branky nedočkali


Branky


0

Novosedly nad Nežárkou přivítaly před domácí publikem poslední mužstvo přeboru Chlum. Novosedelští chtěli v tomto důležitém zápase získat tři body, jenže hosté v posledních třech zápasech bodovali a chtěli na to navázat i v tomto utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Za větrného počasí se první čtvrhodinku prakticky nic důležitého nedělo. První se ke slovu dostali domácí, když po trestném kopu Poborského hlavičkoval nad bránu Nohava. Za další tři minutky po rohu Poborského střílel do golmana Pražák a Poborského pokus šel vedle. Poté hlavičkoval po rohu Kubo nad břevno a ve 29. minutě po dalším trestném kopu Poborského orazítkoval hlavou Kroupa břevno. Do poločasu ještě z dobrých pozic stříleli vedle Jecha a Pražák. Hosté se v první půlce k žádné vážnější akci nedostali a tak do kabin se šlo za bezbrankového stavu. 

Ani ve druhém poločase branka nepadla

Po deseti minutách druhé půlky škrtl Hájek hlavou míč a Michal reflexivním zákrokem jeho pokus vyrazil. V 68. minutě pěkně vystřelil Poborský, ale golman Němeček jeho střelu vyrazil a dobíhající hráči se už k míči nedostali. Chvíli nato se v největší šanci zápasu objevil domácí Čunát, ale jeho střela z malého vápna jen tak tak došla k rukám golmana Němečka. Osm minut před koncem se dostal do velké šance Zeman, ale v souboji upadl a k míči se už vůbec nedostal. V poslední minutě ještě v závaru před hostující brankou střílel hlavou nad Pražák. Oba golmani uhájili čistá konta a zápas skončil stejným výsledkem jako po prvním poločase, tedy 0:0.

Autor: Pavel Fryš



Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš (vedoucí mužstva): První poločas se odehrál jasně v naší režii, ale přes spoustu šancí jsme vstřelit branku nedokázali. Chlum bránil v devíti lidech a k naší brance se dostal tak asi dvakrát. Druhý poločas i díky našim dvou nuceným střídáním už byl mnohem vyrovnanější. Možnosti ke vstřelení golu jsme nějaké měli, ale už ne tolik jako v první půlce, v té největší se objevil střídající Čunát, ale bohužel neproměnil. Oba týmy nastoupili značně nekompletní a na hře to bylo znát. Nám už chybí hodně lidí a další dva se zranili, hlavně absence Mládka je velice znát. Důležitý zápas jsme nezvládli, bod je pro nás ztrátou.

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
Ivo Tesař (hráč): Oproti poslednímu domácímu zápasu kdy jsme měli čtyři hráče na střídačce jsme do Novosedel odjeli pouze v 11 lidech, se šesti změnami v základní sestavě a opět jsem sháněli hráče do poslední chvíle. Taktika byla udržet střelce domácích co nejdál od naší brány a díky výborné práci obrany a záložní řady se tento úkol podařil. Kluci makali a jezdili za což jim patří dík. Bod z venku potěší, ale být kompletní mohli jsme pomýšlet na body tři.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vican Miroslav - LOVĚTÍNSKÝ Daniel, VICAN Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.