L. Slavík 36. (p.)
J. Macho 43.
L. Slavík 84.
3:2
(2:0)
70. Y. Sulimenko
86. P. Ferdan (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:30

8.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halámky přestřílely Kunžak


Branky


36. L. Slavík (p.) , 43. J. Macho , 84. L. Slavík - 70. Y. Sulimenko , 86. P. Ferdan (p.)
0

Halámky tentokrát přivítaly mužstvo Kunžaku, které mělo před zápasem o pouhé dva body méně a tak se čekal vyrovnaný průběh. Obě mužstva nastoupila v oslabených a kombinovaných sestavách, hosté navíc přijeli s pouhým jedním hráčem na střídačce. Domácí v počtu hráčů vyrovnali skóre v druhé půli, když se jim během dvou minut zranili dva hráči. V počtu branek však na tom byli po zápase lépe a berou všechny body.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vyhráli první poločas

Hned v 5. minutě vyslal po zranění hrající M. Slavík svého bratra Ladislava na zteč Kunžacké brány, ten však svou střelu uchvátal a i když už byl sám netrefil bránu. O dvě minuty později se také uvedli hosté, to se dostal za obranu domácích jejich útočník, ale u míče byl dříve brankář Záviš, který dobře přečetl hru a včasným vyběhnutím zamezil hostům ve skórování. V 11. minutě na druhé straně se dostal do dobré šance M. Slavík, jeho střela z těžkého úhlu jen těsně minula bránu. A konečně v 19. minutě po nahrávce L. Slavíka uháněl na bránu stíhaný T. Trsek, dobře vystřelil, ale jeho střelu zastavila tyč a poté se odrazila podél brankové čáry ven. Utkání tak začalo neblaze připomínat předchozí zápas ze Stráže, kde Halámky spalovaly jednu šanci za druhou. Právě tak se zápas také vyvíjel, než přišla 36.minuta. To pronikl až do vápna výborně hrající Macho, tam byl stažen za dres a správně se proto kopala penalta. K té se postavil domácí kanonýr Ladislav Slavík a bezpečně ji proměnil - 1:0. Ve 43. minutě byl také odměněn zmiňovaný Jakub Macho, poté co se dostal k přetaženému míči L. Slavík. Ten tvrdě vystřelil, jeho ránu stačil hostující gólman Janák ještě vyrazit. Dobře postavený Jakub Macho ji však krásnou střelou z hranice 16-ky vrátil do brány - 2:0. Domácí duo L. Slavík - J. Macho se tak postarala o poločasové vedení domácích.

Drama se šťastným koncem pro domácí

Do druhé půle museli domácí vystřídat opět M. Slavíka, který sice vydržel déle než v předchozím utkání, jeho stav však stále nedovoloval plnou zátěž. Toto střídání mělo později za následek doslova vlnu zranění, nervozity a neklidu v domácích řadách. Potom co se ještě ve 48. minutě pokoušel o navýšení stavu L. Slavík ránou z dálky z trestného kopu se začali dít věci. Domácí R. Herzog poté co vystřídal právě M. Slavíka vydržel na hřišti sotva pět minut a pro zranění musel i on střídat. A aby toho nebylo málo, tak se v 60. minutě zranil další domácí mladíček Havel a do hry musel vedoucí domácích J. Samec. Obě střídačky tak od 60. minuty zely prázdnotou. Do té doby poměrně nevýrazní hosté se začali prosazovat a do rozhozené sestavy domácích pronikat stále více. K tomu se na domácí kopačky vložila značná nervozita a nepřidala tomu situace ze 70. minuty, když se po zahraném trestném kopu prosadil na malém vápně Yurii Sulimenko a snížil kontaktním golem na - 2:1. Od tohoto okamžiku vrhl Kunžak všechny síly vpřed a začal domácí přehrávat. Valil se jeden útok za druhým a čekalo se vyrovnání. Hosté však zapomněli na zadní vrátka a L. Slavíka. Poté co mu předložil Macho do uličky přihrávku, tak nejprve jeho střelu levou nohou ještě Janák zachránil, ale pravou z dorážky mezi nohy gólmana již nereagoval. Ladislav Slavík se tak prosadil podruhé v zápase a zvýšil v 84. minutě na 3:1. Potřebný klid však domácím vydržel pouhé dvě minuty. To se do vápna prokličkoval hostující útočník, kde byl sražen a opět se správně pískala penalta. Tu Pavel Ferdan využil a za stavu 3:2 drama pokračovalo. Halámky však již nepřipustily srovnání stavu a výsledek si bezpečně pohlídaly. Další zranění v jejich řadách však přidělalo vrásky hlavně vedení mužstva.

AUTOR: Jiří Samec



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec (vedoucí mužstva): Vše podstatné je prakticky řečeno v článku. Trápíme se v koncovce a využívání tutovek, ale dnes jsme naštěstí tři branky dali a proto vyhráli. Po zaslouženém poločasovém vedení o dvě branky jsme si mysleli, že utkání v poklidu zvládneme. Ovšem vinou nuceného střídání M. Slavíka a pak dalších dvou zraněných hráčů jsem byl dnes v roli vedoucího, trenéra a nakonec i hráče nucen také nastoupit. A tak se z jasného zápasu stalo drama. Kunžak nás po snížení zatlačil se snahou vyrovnat. Nás potom uklidnil kanonýr L. Slavík a i když jsme ještě v závěru inkasovali, tak už jsme si vítězství nenechali vzít. Utkání na sebe dnes vzalo výborně hrající duo J. Macho - L. Slavík. Starosti nám však přibyli vinou dalších zraněných. Zápas dnes dobře dokázal ukočírovat sudí Boček.




Sestavy


TJ Sokol Halámky/Hranice
D. Záviš [-] - K. Juráň [-] , R. Duda [-] , P. Kollmann [-] , J. Macho [-] - A. Havel [-] (61. J. Samec [-] ) , R. Adensam [-] - T. Trsek [-] , L. Slavík [-] - P. Novák [-] , M. Slavík [-] (46. R. Herzog [-] )

TJ Kunžak
P. Janák [-] - O. Hudziec [-] , J. Süssenbeck [-] , K. Vopravil [-] , O. Vlásek [-] , J. Brunner [-] , J. Brtník [-] , K. Loukota [-] (46. P. Rokyta [-] ) , Y. Sulimenko [-] , P. Ferdan [-] , D. Karpíšek [-]

ŽK: 26. P. Novák , 28. D. Záviš , 69. J. Macho , 78. K. Juráň , 87. J. Samec , 88. T. Trsek - 43. Y. Sulimenko .
Hráči zápasu: L. Slavík , J. Macho .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: BOČEK Petr - NOVÁK Jiří, ŠŤASTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.