2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

6.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nezáživné utkání vyhrál domácí favorit


Branky


0

Chlum zajížděl do Českých Velenic pouze s deseti hráči a následné utkání se podle toho také vyvíjelo. Domácí soupeře zatlačili, ale za devadesát minut se jim podařilo překonat hostujícího brankáře pouze dvakrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho (vedoucí mužstva): Po utkání se Studenou jsme přivítali tým z opačného pólu tabulky a do utkání jsme šli oslabeni o další zraněné hráče. Chlum přijel v deseti, takže se nedalo očekávat moc zajímavé utkání. Tak to také bylo. Celé utkání probíhalo spíše v tréninkovém tempu na polovině soupeře. I přes to jsme si nevytvořili moc vyložených šancí. V naší hře bylo mnoho nepřesností a málo střelby na branku soupeře. Vyjímkou byl náš první gól, kdy téměř po půl hodině hry otevřel skóre utkání Schmidt pěknou střelou k tyči zhruba z dvaceti metrů. Druhou branku přidal Bittengl v 74. minutě po centru z pravé strany hlavou. Vítězství pro nás zasloužené, ale pohledné utkání to nebylo.

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
TJ Jiskra Chlum u Třeboně: Dlouhodobě nespolupracuje.



Sestavy


TJ Lokomotiva České Velenice
V. Boháč [-] (61. B. Maroušek [-] ) - R. Schmidt [-] (46. P. Arvaj [-] ) , P. Arvaj [-] , J. Kotrba [-] , J. Vetrák [-] (65. J. Kohoutek [-] ) , O. Haumer [-] , J. Mikl [-] , V. Samec [-] , M. Varšányi [-] (77. J. Švec [-] ) , J. Bittengl [-] , F. Dvořák [-]

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
M. Němeček [-] - T. Šniager [-] , J. Hájek [-] , J. Řepa [-] , T. Bednář [-] , T. Kamenický [-] , M. Čáp [-] , J. Matoušek [-] , L. Řepa [-] , J. Březina [-]

Hráči zápasu: J. Bittengl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: FILO Zdeněk - MACHO Karel (N), ELIÁŠ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.