5:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

6.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suchdol nadělil pět branek Stráži


Branky


16. M. Dunaj , 22. M. Matějček (p.) , 60. P. Krejčí , 85. J. Zeman , 89. D. Trmal - 47. L. Stejskal
0

Stráž zajížděla na půdu suchdolského "béčka", které už potřebovalo nutně vyhrát. Hosté bohužel přijeli v dosti oslabené sestavě a konečný výsledek tak neodpovídá postavení obou týmů v tabulce okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mnoho šancí, branky jen dvě

Do Suchdola strážští jeli s improvizovanou sestavou v jedenácti lidech. Tato improvizace byla zapříčiněna hlavně absencí pěti hráčů základní sestavy ze zdravotních, pracovních i jiných blíže nespecifikovaných důvodů. Zápas se od začátku odehrával s převahou Suchdola, který měl nemálo šancí skórovat. Povedlo se to Martinu Dunajovi v 16. minutě, kdy si udělal "výlet" z pozice předstopera a po narážečce se ocitl před bránou a úspěšně zakončil - 1:0. Ve 22. minutě byl ve vápně hostů faulován P. Krejčí a Martin Matějček nařízenou penaltu proměnil - 2:0. Suchdol se sice dostával více než často do vyložených šancí, ale trápila ho koncovka a tak se do kabin odcházelo při skóre 2:0.

Suchdol vstřelil ještě tři branky pohodlně zvítězil

Ve druhém poločasu se hned ve 47. minutě postaral o zdramatizování možného výsledku strážský Lukáš Stejskal, který překonal domácího gólmana Kanděru - 2:1.  Částečně pojistit výhru Suchdola se podařilo Petru Krejčímu v 60. minutě - 3:1. Stráž byla neustále pod tlakem, ale Suchdol využil naplno již jen dvou šancí a to v 85. a 89. minutě, kdy se do sítě trefili Jakub Zeman a Daniel Trmal. Zápas tedy skončil konečným výsledkem 5:1 pro Suchdol.



Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Marek Čáp (hráč): Zápas jsme sice vyhráli, body odnesené jsou více než třeba, ale měli bychom zlepšit zakončení, které je stále náš kámen úrazu.

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Martin Zvára (hráč): Do Suchdola jsme jeli s improvizovanou sestavou v jedenácti lidech. Tato improvizace byla zapříčiněna hlavně absencí pěti hráčů základní sestavy ze zdravotních, pracovních i jiných blíže nespecifikovaných důvodů. Bohužel se projevuje to, že máme dle mého názoru sice kvalitní kádr, ale velmi úzký. Kdy musí do takovýchto zápasů nastoupit hráči, kteří již před časem ukončili svou aktivní kariéru, nebo hráči s různými nedoléčenými zraněními. Předvedená hra tomu také odpovídala, kdy s výjimkou asi pěti minut na začátku druhého poločasu, byl náš soupeř po celý zápas lepším týmem a zaslouženě vyhrál.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
V. Kanděra [-] - R. Gorný [-] , L. Štěpánek [-] (76. J. Zeman [-] ) , P. Krejčí [-] , T. Kamiš [-] (46. P. Gladics [-] ) , M. Havelka [-] , M. Dunaj [-] , L. Kuchyňka [-] , M. Matějček [-] , J. Brabec [-] (61. D. Trmal [-] ) , M. Čáp [-]

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Jedlička [-] - M. Zvára [-] , J. Bednář [-] , T. Koudelka [-] , J. Čada [-] , V. Čurda [-] , L. Stejskal [-] , D. Přílepek [-] , D. Škopek [-] , A. Irschik [-] , O. Oupor [-]

Hráči zápasu: M. Matějček , M. Dunaj .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: CHLAŇ Jaromír - BARTYZAL Vlastimil, HANES Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.