1:1
(0:1)
44. F. Dvořák (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2017 16:30

13.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studená se rozešla smírně s Velenicema


Branky


85. J. Bittengl - 44. F. Dvořák (vl.)
0

Šlágr kola se odehrál v Českých Velenicích, kam přijela vedoucí Studená. Od utkání se dalo čekat, že bude hlavně o bojovnosti a větší vůli po vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól rozhodl první poločas

Státní svátek tentokrát posloužil k předehrávce 13. kola. Studenští zajížděli do Českých Velenic, což byl v danou chvíli souboj druhého týmu s prvním. Od začátku zápasu hostům chybělo nasazení, Velenice byly v první polovině poločasu lepší. Ve 13. minutě uvolnil Mitas Přibyla a ten svedl sprintérský souboj s domácím gólmanem, který vyběhl, sražený balón přeletěl domácí branku. V 15. minutě se na lajně uvolnil domácí záložník, nacentroval a domácí z malého vápna trefili břevno. Po dvacáté minutě hosté začali přebírat iniciativu a do konce poločasu byli aktivnější. Ve 21. minutě zlikvidoval domácí golman Boháč vyloženou šanci hlavou Adamce. Svůj zákrok zopakoval o minutu později proti Mitasovi, opět 100% šance. Pelej z dorážky přestřelil. Nadále největší šance přicházely ze vzduchu z obou stran. Jednu spálili domácí, ve 41. minutě přestřelil Libor Dvořák z dobré pozice. V poslední minutě jsme zahrávali přímý kop, domácí stoper František Dvořák střelu Šimánka tečoval mimo dosah domácího golmana - 1:0. Domácí si velmi tvrdě a sprostě stěžovali u pomezního rozhodčího Kořínka pro domělý ofsajd, naprosto regulérní gól. 

Obě mužstva si nakonec body rozdělili

V 52. minutě přišel velmi důležitý moment, kdy rozhodčí Švec vědomě nenařídil pokutový kop po faulu na Dvořáka a faul, který se odehrál minimálně dva metry ve vápně vytáhl na čáru šestnácky. V 57. minutě domácí trefili podruhé břevno. Druhý poločas se odehrával za mírné převahy domácích, ovšem již bez větších šancí. Hostující obrana fungovala spolehlivě. V 85. minutě přišel sprostý zářez, kdy po špatném odkopu golmana Kadlece se domácí ocitli 2x minimálně v třímetrovém ofsajdu, ovšem pan Kořínek si podruhé už nechtěl nechat nadávat a pustil domácí k vyrovnání - Jaroslav Bittengl - 1:1. Utkání tak skončilo remízou.

 

Statistky zápasu:

Střely na bránu - 4:5

Střely mimo - 7:10

Rohy - 5:4

ŽK - 4:3



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho (vedoucí mužstva): Do utkání se Studenou jsme nastupovali v hodně slepené sestavě. V podstatě musel nastoupit kdo měl ruce a nohy v pořádku. Dokonce tří dorostenci, kteří hráli své dopolední utkání v Olešníku kde jsme nastoupili s deseti hráči museli do základní sestavy i za muže. Trápí nás řada zranění a dalších překážek. I tak jsme vstoupili do utkání aktivně a hned v 5. minutě měl Kopecký po krásném uvolnění a přihrávce dorostence Pavla Arvaje jasnou příležitost k otevření skóre zápasu. Bohužel jeho zakončení do prázdné brány skončilo na břevně. I dále jsme měli více ze hry, ale i soupeř měl v těsném sledu za sebou super šance ke skórování. Proti byl další dorostenec v bráně Venca Boháč, který vytáhl dva super zákroky a tím nás podržel. Posledních dvacet minut prvního poločasu jsme zvolnili a tím dali šanci soupeři, který byl v této fázi utkání lepší. V poslední minutě jsme si po sporné situaci, která zaváněla ofsajdem dali vlastní branku, kdy se míč od našeho stopera smolně odrazil do protipohybu našeho brankáře. Ve druhé polovině utkání jsme byli jasně lepším týmem a defakto jsme Studenou nepustili na naší polovinu hřiště. Hosté se po každém kontaktu váleli na trávníku, ze kterého jim dlouho trvalo než se zvedli. Mladík Haumer spolu s Dvořákem defakto vymazali studenského kanonýra Dvořáka, který si nevypracoval vůbec nic. Velkou příležitost měl další mladíček Vetrák, kterého hlavička v pokutovém území skončila na břevně již překonaného hostujícího brankáře. Vyrovnat se nám podařilo až v 85. minutě, kdy do prázdné branky dorážel Bittengl. Musím říci, že i tady to zavánělo ofsajdem. Po vstřelení branky jsme měli trvalý tlak až do konce utkání a byly i šance k tomu, abychom vývoj utkání strhli na naší stranu. Bohužel pro nás to tam už nepadlo. Musím říci, že se hrál pohledný a svižný fotbal s pěknými momenty na obou stranách. Remíza je asi spravedlivá i když jsme byli převážnou část utkání lepším týmem. Trápí nás koncovka, bohužel naši útočníci jsou nyní dlouhodobě mimo hru ze zdravotních důvodů. Doufám, že do jarních bojů budou v pořádku a naše ofenziva tím vzroste o sto procent.

FK Studená
Petr Adamec (trenér): Bod je zřejmě spravedlivý. Velenice měly územní převahu, větší šance jsme měli my. Nemá cenu více zápas hodnotit, domácí celý zápas beztrestně sprostě nadávají rozhodčím, hlavní sudí vědomě vytáhne penaltu na vápno a pan Kořínek tomu dal korunu, kdy nechá domácí vyrovnat z jasného ofsajdu. Domácí lavička se v tu chvíli nemohla ubránit smíchu. Trapný, v kabině byla cítit velká křivda.



Sestavy


TJ Lokomotiva České Velenice
V. Boháč [-] - Z. Zlamšídlo [-] , O. Haumer [-] , F. Dvořák [-] , P. Zemánek [-] - J. Bittengl [-] , V. Samec [-] , P. Arvaj [-] , J. Kotrba [-] (46. J. Vetrák [-] ) - T. Kopecký [-] (83. J. Mikl [-] ) , M. Varšányi [-] -

FK Studená
O. Kadlec [-] - D. Adamec [-] , M. Bartoň [-] , R. Popelínský [-] , M. Šimánek [-] - J. Šimánek [-] , M. Pelej [-] , J. Šára [-] , T. Přibyl [-] - K. Mitas [-] (73. T. Lindourek [-] ) , L. Dvořák [-] -

ŽK: 27. O. Haumer , 33. T. Kopecký , 43. F. Dvořák , 45. J. Kotrba - 25. L. Dvořák , 33. M. Pelej , 52. M. Bartoň .
Hráči zápasu: F. Dvořák , O. Haumer - D. Adamec .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠVEC Bohumil - KOŘÍNEK Luboš, KOUDELKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.