0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 16:00

5.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž se rozešla s favoritem ze Studené bez branek


Branky


0

Favorizovaná Studená zajížděla na horkou půdu do Stráže, kde jí nečekalo určitě nic snadného. Vyrovnané utkání nakonec skončilo bez branek a studenští tak poprvé ztratili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli převahu, ale gólově se neprosadili

V dalším kole studenští zajížděli na hřiště Stráže. Bylo jim jasné, že je čeká zatím nejtěžší zápas, což samotný zápas potvrdil. Hostující sestava byla téměř totožná jako doma s Novosedly. V bráně zůstal Karel Duchoň, i když byl nachystán i Ondřej Kadlec. Od začátku to byl zápas s vysokým nasazením na poměry OP. Na malém hřišti tak docházelo k častým soubojům, prostoru na kombinaci příliš nebylo. Celý první poločas studenští měli celkem pod kontrolou, byli lepší, přicházely i šance. Hned v 6. minutě se domácím připomněl Libor Dvořák, střelu ale domádí golman Jedlička kryl. Za další minutu střílel nebezpečně mladý Přibyl. První velkou šanci měl Mitas po krásném centru Dvořáka, z voleje ale netrefil. Další minuty patřily rychlíkovi Šárovi, nejprve v 19. minutě z malého vápna překopl trestuhodně bránu, o minutu později jeho střela těsně minula bránu. Ve 21. minutě domácí Koudelka vystrašil poprvé domácí obranu, střela z voleje mířila nad. Následovaly dvě velmi nebezpečné střely Šimánka. V poslední minutě domácí zahrávali první roh a lehká teč na první tyči skončila na tyči. Velmi dobrý poločas, Studená měla ale vést minimálně 1:0.

Stráž zabrala, ale ani ona nevstřelila branku a tak zápas skončil remízou

Ve druhé půlce Stráž přidala a začala se tlačit také dopředu. Střely mířily buď vedle nebo pozorný Duchoň vše zlikvidoval. V 60. minutě se krásně do balónu opřel zhruba z pětadvaceti metrů Martin Šimánek a orazítkoval břevno Jedličkovi branky. Největší šance Stráže přišla v polovině poločasu v podobě správně odpískané penalty. Golman Duchoň ale domácího špílmachra Lukáše Stejskala vychytal. Velmi kvalitní zápas tedy skončil dělbou bodů. Na kvalitě zápasu se podílel i velmi dobrý rozhodčí.

Statistiky zápasu: 

Střely na bránu: 4:7

Střely mimo: 5:5

Rohy: 3:3



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Lukáš Stejskal (hráč): Naše mužstvo sehrálo s vedoucím celkem průběžné tabulky OP mužů naprosto vyrovnanou partii. Zadním řadám se podařilo udržet na uzdě obě útočná esa soupeře Libora Dvořáka s Josefem Šimánkem a spolehlivý brankář Jedlička vychytal čisté konto. Podobně se vedlo i brankáři soupeře Karlu Duchoňovi, který dokázal chytit i penaltu. K vidění byl fotbal velice dobré úrovně, přičemž řada hráčů dohrávala příkladně bojovné utkání s křečemi na nohou.

FK Studená
Petr Adamec (trenér): Ve Stráži se hrál velmi kvalitní zápas díky oběma týmům i kvalitním rozhodčím. Hrálo se za velkého nasazení, první poločas jsme byli lepší, měli jsme dvě velké 100% šance, ale bohužel jsme je neproměnili. Ve druhém poločase se Stráž, která hrála ve velmi silné sestavě, zvedla. My jsme nastřelili břevno, domácí měli také šance. Největší z nich byla penalta Stejskala, kterou Karel Duchoň zlikvidoval. Mohli jsme vyhrát, ale nakonec i prohrát, proto po oboustranně pěkném zápase bod bereme.



Sestavy


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Jedlička [-] - M. Zvára [-] , T. Koudelka [-] , J. Kozel [-] , V. Čurda [-] , D. Přílepek [-] , J. Jančura [-] , B. Chovítek [-] (78. J. Bednář [-] ) , A. Irschik [-] , L. Stejskal [-] , J. Kollár [-]

FK Studená
K. Duchoň [-] - D. Adamec [-] (88. K. Reidl [-] ) , M. Bartoň [-] , R. Popelínský [-] , M. Šimánek [-] - J. Šimánek [-] , M. Pelej [-] , J. Šára [-] (89. P. Šimek [-] ) , T. Přibyl [-] (77. P. Maška [-] ) - K. Mitas [-] (79. T. Lindourek [-] ) , L. Dvořák [-] -

ŽK: 80. L. Stejskal - 65. T. Přibyl , 70. R. Popelínský .
Hráči zápasu: T. Koudelka , J. Jančura - K. Duchoň .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - KOLLMANN Jaroslav, BOČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.