J. Bittengl 16. (p.)
R. Mikudim 54.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 16:30

4.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velenice odčinili neúspěch z minulého kola


Branky


16. J. Bittengl (p.) , 54. R. Mikudim
0

Utkání na hřišti favorizované Lokomotivy nazastihlo hráče strážského nekompletního mužstva v dobrém rozpoložení a 2-gólovou prohru lze označit ještě za milosrdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka z penalty rozhodla první poločas

Se Stráží nad Nežárkou chtěli domácí České Velenice odčinit blamáž z Novosedel nad Nežárkou a hned od začátku utkání to bylo znát. Od prvních minut byli aktivní a vytvořili si několik tutovek. Třikrát nastřelili tyč a břevno. Dále několikrát překopli z bezprostřední blízkosti bránu soupeře. Největším smolařem byl mladík Latifi. V 15. minutě byl Robin Banašík faulovaný v pokutovém území a kapitán Jaroslav Bittengl penaltu s přehledem proměnil. I dále Velenice byli aktivní a soupeř se pouze bránil. Domácí celek tak v první půli skóroval z mnoha brankových šancí pouze z penalty a poločasový výsledek byl tedy jen 1:0.

Hodně šancí, ale pouze jedna branka

Druhá půle probíhala stejně jako ta první. Druhou branku domácí přidali v 55. minutě, kdy Kopecký přenesl hru na aktivního Romana Mikudima, který se dále proháčkoval až k hostujícímu brankáři a chladnokrevně zvýšil stav utkání. V dalším průběhu utkání Velenice pokračovali v trvalém tlaku a tím si vytvářeli další šance, z kterých nastřelili tyč a břevno branky soupeře. Hosté se za celé utkání prakticky k ničemu nedostali a pro ně to byl velmi dobrý výsledek. Od debaklu je ochránila pouze domácí smůla a nepřesnost v koncovce. Za celé utkání domácí trefili pětkrát konstrukci soupeřovi branky a další tutovky neproměnili. Až v závěru utkání mohli korigovat skóre V. Čurda a Bednář, ale v obou případech se jim koncovka nevydařila, a tak si zaslouženě dokráčeli pro tři body domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho (vedoucí mužstva): Se Stráží jsme chtěli odčinit blamáž z Novosedel a hned od začátku utkání to bylo znát. Od prvních minut jsme byli aktivní a vytvořili si několik tutovek. Třikrát jsme nastřelili tyč a břevno. Dále jsme několikrát překopli z bezprostřední blízkosti bránu soupeře. Největším smolařem byl mladík Latifi. V 15. minutě byl Robin Banašík faulovaný v pokutovém území a kapitán Bittengl penaltu s přehledem proměnil. I dále jsme byli aktivní a soupeř se pouze bránil. Druhá půle probíhala stejně jako ta první. Druhou branku jsme přidali v 55.minutě, kdy Kopecký přenesl hru na aktivního Mikudima, který se dále proháčkoval až k hostujícímu brankáři a chladnokrevně zvýšil stav utkání. V dalším průběhu utkání jsme pokračovali v trvalém tlaku a tím si vytvářeli další šance, z kterých jsme nastřelili tyč a břevno branky soupeře. Hosté se za celé utkání prakticky k ničemu nedostali a pro ně to byl velmi dobrý výsledek. Od debaklu je ochránila pouze naše smůla a nepřesnost v koncovce. Za celé utkání jsme trefili pětkrát konstrukci soupeřovi branky a další tutovky neproměnili.

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Lukáš Stejskal (hráč): Utkání na hřišti favorizované Lokomotivy nazastihlo hráče našeho nekompletního mužstva v dobrém rozpoložení a 2-gólovou prohru lze označit za milosrdnou. Domácí celek totiž v první půli skóroval z mnoha brankových šancí pouze z penalty a ve druhé připojil také pouze jednu trefu. Až v závěru utkání mohli korigovat skóre V. Čurda a Bednář, ale v obou případech se jim koncovka nevydařila.



Sestavy


TJ Lokomotiva České Velenice
T. Maroušek [-] - O. Haumer [-] , T. Kopecký [-] , R. Mikudim [-] , R. Banašík [-] , J. Latifi [-] (60. F. Malaník [-] ) , M. Varšányi [-] , J. Bittengl [-] , F. Dvořák [-] , M. Srpek [-] , P. Zemánek [-]

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Jedlička [-] - J. Bednář [-] , T. Koudelka [-] , J. Kozel [-] (6. J. Čada [-] ) , M. Zvára [-] , V. Čurda [-] , L. Stejskal [-] , D. Přílepek [-] (46. O. Oupor [-] ) , J. Jančura [-] , P. Chmelař [-] , J. Kollár [-]

ŽK: 18. J. Bednář , 67. P. Chmelař , 78. T. Koudelka .
Hráči zápasu: R. Mikudim .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - BUMBA František, ŠVEC Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.