Studená potvrdila roli favorita i v Novosedlech


Branky


0

FK Studená přivítala na svém hřišti Novosedly nad Nežárkou. Domácí vedou tabulku OP a bylo jasné, že se hosté budou muset hodně snažit, aby alespoň nejaký ten bodík uhráli, bohužel zápas dopadl dle očekávání a všechny body zůstaly doma. Hattrickem se blýskl hráč 2. kola Libor Dvořák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

K dalšímu zápasu studenští nastoupili proti Novosedlům, které v minulém kole dokázali porazit silné České Velenice. Jejich cílem bylo potvrdit tři body z Halámek, což se nakonec povedlo. Kromě dlouhodobě zraněných chyběli oproti minulému zápasu Bartoň (práce) a gólman Kadlec (nemocen). Do sestavy se však vrátil Martin Šimánek. Od úvodu zápasu bylo vidět, že domácí si jdou za svým cílem a chtějí zápas co nejdříve rozhodnout. V 17. minutě to bylo 1:0, když Šimánek prostrčil do ulice Liboru Dvořákovi. Další šance přicházely a hlavně velmi agilní Josef Šimánek mohl přidat několikrát na 2:0. Celý první poločas si Novosedly prakticky nic nevytvořily. Hostující hráči byli pod stálým tlakem domácích, kteří navázali v prvním poločase na výkon z Halámek. Měli celý poločas jasně pod kontrolou. V poslední minutě prvního poločasu zahrával Josef Šimánek trestný kop a po jeho rozehrání to bylo 2:0. 

Domácí nepřipustili drama

Ve druhém poločase domácí pokračovali v nátlakové hře. To se jim ale dařilo jen do 60. minuty. Následně vypadli z role a Novosedly se tlačily za kontaktním gólem. Jejich šance na skórování ale nepřicházely. Posledních patnáct minut se domácí herně opět zvedli a přidali k tomu i dva góly. Libor Dvořák nejprve v 78. minutě přešel v rychlosti přes obránce a bylo to 3:0. Za deset minut zkompletoval hattrick po pasu Peleje a upravil skóre na konečných 4:0. Domácí Studená tak dál drží neporazitelnost a vyhřívá se na prvním místě tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Studená
Petr Adamec (trenér): Na zápase jsem bohužel nemohl být přítomen. Dostal jsem informace, že výsledek odpovídá tomu, co se událo na hřišti, že první poločas byl od nás opět slušný, ve druhém poločasu jsme se opět nevyhnuli hernímu výpadku. Na tom musíme zapracoval. Jsem rád, za dobrý start do přeboru, ale ty těžké zápasy teprve přijdou. Třeba hned za týden ve Stráži a ve čtvrtek ve Velenicích. Nejlepší hráči: Kromě dvou neustále skloňovaných jmen, zahráli údajně velmi dobře mladý Přibyl a Pelej.

SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš (vedoucí mužstva): Do Studené jsme jeli ve značně kombinované sestavě a první gol jsme dostali poměrně brzy. Druhý jsme obdrželi do šatny úplně zbytečně, když domácí rozehráli trestný kop signálem a my na ně koukáme co se to vlastně děje. Druhý poločas už byl o něco vyrovnanější a i my jsme měli velkou šanci v podání Poborského nebo Čunáta. Domácí udeřili dvěma goly na konci zápasu. Studenou vedlo k vítězství rozdílové duo Šimánek- Dvořák. Na naší straně i přes čtyři obdržené branky zachytal Michal, když ještě nejméně další tři chytil. Studená je momentálně někde jinde a my musíme uhrát body s jinými soupeři.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Svoboda Jan - VICAN Miroslav, LINDOUREK Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.