Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

1.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Sulimenka odrovnal Buk


Branky


0

V sobotu během tradiční kunžacké pouti, sehrál domácí tým první utkání letošního ročníku OP přeboru mužů proti nováčkovi soutěže z Buku. Do utkání nemohli zasáhnout dlouhodobě zraněný Pavel Hynek, Štefan Rigo a Tomáš Fumfálek, dále pak nemocný Pavel Ferdan a dorostenec Lukáš Janák. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas ovládli domácí

Hostující soupeř v loňské sezoně postoupil z Okresní soutěže a zažívá stejně jako Kunžak před rokem postupovou euforii. V kombinaci s rozpačitými výkony z konce minulé sezony a přípravných utkání domácí očekávali, že bude soupeř hrát aktivně a napadat rozehrávku. Vstup do utkání domácímu týmu vyšel na výbornou, již ve 2. minutě poslal kunžackž tým do vedení Karel Loukota, tím se hra uklidnila a soupeře místy přehrávali. Vytvořili si několik dalších šancí (J. Brtník, O. Hudziec), ale nedokázali je proměnit. Hráči Buku si ovšem také vytvořili několik brankových příležitostí, největší šanci měl O. Schmirler, který postupoval sám na brankáře Janáka, ale ten ho dokázal vychytat. Ve 33. minutě poslal Kunžak do dvoubrankového vedení Yurii Sulimenko, kdy proměnil samostatný nájezd na brankáře hostí. Ve 45. minutě bylo ještě veseleji, kdy proměnil pokutový kop opět Yurii Sulimenko. Po poločase tedy domácí vedli 3:0.

Domácí si snadno dokráčeli pro tři body

Ve druhé půli kunžačtí začali hrát tzv. „na údržbu“ a soupeř z Buku převzal iniciativu a začal je přehrávat a vytvořil si několik brankových příležitostí. Domácí obrana úspěšně odolávala až do 61. minuty, kdy je po sérii hrubých chyb potrestal Ondřej Schmirler. Obdržená branka domácí nakopla a hra se zlepšila. Vytvořili si několik brankových příležitostí, největší měl O. Hudziec, ale trestuhodně svou šanci neproměnil. Soupeř se obranu snažil překonat dlouhými balony za obranu, ale v defenzivně domácí byli pevní. Buk si však za stavu 3:1 vytvořil obrovskou šanci, ale hostující útočník z malého vápna nedokázal překonat tváří v tvář brankáře Janáka. V 84. minutě završil po centru z pravé strany hattrick Yurii Sulimenko a stanovil konečné skóre na 4:1. V zápase proti Buku si odbyl svou premiéru patnáctiletý dorostenec Filip Kopřiva, jenž v 80. minutě na hřišti nahradil Radka Hrůzu.



Sestavy


TJ Kunžak
P. Janák [-] - O. Hudziec [-] , M. Dvořák [-] (88. J. Süssenbeck [-] ) , K. Winkler [-] , J. Brtník [-] , K. Loukota [-] , Y. Sulimenko [-] , D. Karpíšek [-] , T. Kratochvíl [-] , R. Hrůza [-] (80. F. Kopřiva [-] ) , J. Brunner [-]

AC Buk
L. Vondrák [-] - F. Tomšík [-] , M. Kučera [-] (65. J. Koranda [-] ) , P. Jon [-] , L. Moravec [-] - J. Kocourek [-] (90. R. Mischnik [-] ) , O. Jasanský [-] , J. Vrbík [-] (63. P. Smrž [-] ) , J. Jaroš [-] (85. D. Hamerník [-] ) - P. Lexa [-] , O. Schmirler [-]

ŽK: 62. J. Brunner , 74. Y. Sulimenko - 28. O. Schmirler .
Hráči zápasu: K. Loukota , Y. Sulimenko .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NOVÁK Jiří - SAIDL Radek, KORANDA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.