2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 17:00

19.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Český Krumlov zdolal i díky posilám z áčka Lipno


Branky


21

Za Slavoj tentokrát nastoupilo několik posil z divizního A týmu a bylo to znát. Domácí měli jasnou převahu, ze které dokázali vytěžit dvě branky. Ve druhé půli ale ze své aktivity polevili a nakonec se báli o vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili dvě branky v rychlém sledu

Domácí od prvních minut udávali tempo a brzy také šli do vedení. Ve čtrnácté minutě se dostali Českokrumlovští do rychlého protiútoku, přišel centr na Wágnera, který ještě posunul hlavou do prostoru malého vápna, kde číhal Michal Kroupa, využil drobného zaváhání lipenského brankáře a otevřel skóre – 1:0.

 

Ve dvaadvacáté minutě už to bylo o dvě branky! Kroupa rozehrával přímý kop na úroveň penalty, kam si zaběhnul Robin Šimášek a střelou k levé tyči nedal brankáři hostí šanci. Pěkný signál od domácích fotbalistů – 2:0.

 

Po druhé brance začali domácí pořádat festival zahozených šancí, kdy pálili z dobrých příležitostí většinou mimo bránu. Hosté z Lipna neměli v první půli prakticky nic, a tak první dějství skončilo dvoubrankovým vedením domácího Slavoje.

Panský snížil, Votýpka poté podržel domácí

Vedení 2:0 o poločase je ošemetné a nebezpečné, jak by řekl fotbalový kouč Josef Csaplár. A málem se to opět potvrdilo. Domácí totiž značně ubrali ze své aktivity a ve druhé půli dokonce inkasovali. Ve třiasedmdesáté minutě totiž unikl po levé straně domácím obráncům Ondřej Panský a poslal míč přesně k tyči. Votýpka byl bez šance – 2:1! Totožná situace nastala o pár chvil později, ale to už se brankář domácích vyznamenal, když předvedl parádní zákrok. I díky tomuto zákroku se domácím podařilo udržet vedení až do závěrečného hvizdu, a tak Slavoj slaví další tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov B
Robin Šimášek, hráč: Díky posilám z áčka jsme měli více ze hry a kvůli neproměněným šancím to skončilo pouze 2:1. Jinak bych řekl, že jsme hráli dobře i přes občasné zbytečné chyby.




Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov B
M. Votýpka [-] - P. Lattner [-] , M. Strapek [-] , J. Čermák [-] , M. Kroupa [-] , M. Ješina [-] , A. Krák [-] , T. Bohatý [-] , M. Elfmark [-] , J. Toman [-] , R. Šimášek [-]

FC Lipno nad Vltavou
R. Krahulec [-] - L. Fenc [-] , Z. Skípala [-] , R. Krátký [-] , O. Panský [-] , P. Csavoj [-] , M. Víšek [-] , V. Březina [-] , M. Schober [-] , E. Pač [-] , P. Sládek [-]

ŽK: 81. M. Schober .
Hráči zápasu: M. Kroupa , J. Wagner .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Kemény Zdeněk - ŠVÁB Zdeněk (N), KRÁTKÝ Marcel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů