Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

2.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Dvořiště rozdrtilo Frymburk B, pro hostujícího hráče musela přijet záchranka


Branky


0

Několik z hráčů Frymburka mělo už jeden zápas v nohách, neb jejich A tým hrál od 12 hodin s Ledenicemi. Dolní Dvořiště mělo tak cestu ke třem bodům trochu ulehčenou a s béčkem si poradilo na výbornou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kubík krásně vymetl šibenici

První minuty byly plné nepřesností, a to hlavně na domácí straně. Na gól však nemuseli diváci dlouho čekat, neb už v desáté minutě otevřel skóre po rohu Vančury Patrik Hošek a bylo to 1:0 pro domácí FK.

 

Gólová radost propukla znovu v šestadvacáté minutě, kdy napřáhl domácí kapitán Jakub Kubík a vymetl pavučiny Neumannově bráně – 2:0!

 

V pětatřicáté už vedli domácí 3:0 a začalo se uchylovat k debaklu. Třetí branku Dolního Dvořiště vstřelil Jan Krenauer s přispěním teče hostujícího hráče.

 

Domácí vedení mohlo být mnohem vyšší, ale Patrik Hošek své dvě stoprocentní šance nedokázal přetavit v gól.

 

Minutu před koncem první půle se podařilo domácím ještě jednou rozvlnit síť. Výborně kopnutý rohový kop z Vančurovy kopačky uklidil do sítě Tadeáš Zeman a upravil na poločasových 4:0.

Čtyři góly a jeden nepříjemný moment

Krátce po pauze zvyšoval na 5:0 krajní záložník Lukáš Plosz. Na něj navázal v pětasedmdesáté minutě vítěz minulého kola Stanislav Přívratský (rozhovor zde), který těžil z krásného centru z kopačky Zemana, udělal kličku jak obránci, tak i brankáři, a pohodlně zvýšil na 6:0.

 

Před gólem Přívratského byli diváci účastníky nepříjemného momentu. Hostující František Malina dostal při skluzu do hlavy a musela pro něj přijet záchranka. Malina pokoušel své zdraví už tím, že do zápasu nastoupil, neb něco podobného se mu stalo 2x v poledním zápase za A tým Frymburku (zde). Za celou redakci přeji frymburskému hráči brzké uzdravení.

 

Zpět ale k těm příjemnějším věcem, tedy aspoň pro domácí tým. Ten totiž tři minuty po gólu Přívratského zvýšil už na 7:0! O branku se postaral opět Krenauer, ke kterému se dostal odražený balón a záložník Dolního Dvořiště jej uklidil do sítě.

 

Frymburští vstřelili čestný úspěch v 84. minutě zásluhou Petra Tichovského. Branka padla po chybné rozehrávce domácího celku, na jeho úspěchu už to však nic neměnilo a Dolní Dvořiště vyhrálo zaslouženě 7:1.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák, trenér FK Dolní Dvořiště: Vstup do sezóny se nám povedl na výbornou a i druhý domácí zápas jsme zvládli na jedničku. I když nás Frymburk moc neprověřil, tak můžeme být spokojeni, jak s výsledkem, tak i s předvedenou hrou. Bohužel černou kaňkou utkání je otřes mozku hostujícího Maliny. Tímto mu přejeme brzké uzdravení. I když to nerad dělám, ale dnes musím zhodnotit i výkon rozhodčího. Kéž by takových bylo více(!) Výborný výkon. Zápas se dnes povedl Ploszovi a pochvalu si zaslouží i Tomáš Růžička, který na postu "černocha" odvádí velmi dobré výkony. Dva domácí zápasy máme za sebou a teď se musíme připravit na Derby s Malonty.

FC Šumava Frymburk B
Tomáš Pavlík, hráč FC Šumava Frymburk B: Tento víkend jsme zápas odehráli podstatně hůř než v prvním utkání s Lipnem. Soupeř byl lepší a kombinačně nás přehrál, což je vidět na výsledku. Čtyři z nás hráli zápas za A-tým náročný zápas s Ledenicemi, a to se také v místech projevovalo. Bohužel jsme ztratili nejen tři body, ale také Malinu a zatím nevíme na jak dlouho. Musíme se soustředit na příští utkání a urvat nějaký bod doma s Novou Vsí.



Sestavy


FK Dolní Dvořiště
P. Josefík [-] - T. Zeman [-] , J. Kubík [-] , M. Vančura [-] , J. Macanovič [-] - F. Sulzer [-] , J. Krenauer [-] , T. Růžička [-] , L. Plosz [-] - S. Přívratský [-] , P. Hošek [-]

FC Šumava Frymburk B
M. Neumann [-] - L. Matúš [-] , J. Klim [-] , M. Pompe [-] , V. Tomka [-] , T. Pavlík [-] , M. Břečka [-] , M. Juhaňák [-] , F. Malina [-] , R. Mertl [-] , D. Antl [-]

ŽK: 54. L. Plosz , 59. F. Sulzer - 38. R. Mertl , 58. F. Malina .
Hráči zápasu: T. Zeman , J. Krenauer .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Reitinger Jiří - OLAH Radek (N), MERTL Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.