R. Mertl 46.
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 13:30

1.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby skončilo lépe pro nováčka z Lipna


Branky


0

Lipenští, kteří postoupili do OP z druhého místa po odmítnutí velešínského béčka, přijeli hned na úvod nové sezóny k derby do Frymburku. Padesátka diváků viděla čtyři branky a pěkný fotbal. Hostující fanoušci však odcházeli veselejší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lipno se dostalo díky brankám Macáka a Hamburga do dvoubrankového trháku

Z kraje zápasu byli aktivnější domácí. V úvodních minutách se do uniku dostával Pavlík, ale hostující stoper ho ve vápně zastavil faulem, ovšem rozhodčí penaltu neodpískal.

 

Oba týmy si v prvních dvaceti minutách nevytvořily žádné velké šance na vstřelení branky, a tak byl stav bezbrankový.

 

Branka však padla hned o dvě minuty později, kdy se poměrně šťastně dostali hosté do první větší šance a Lukáš Macák z blízkosti překonal Neumanna.

 

Frymburk se snažil odpovědět, ale střely, ke kterým se domácí dostali, lipenskou branku příliš neohrozily.

 

Deset minut před koncem poločasu se do šance dostal Vágner, ale jeho příležitost skončila pouze srážkou s hostujícím brankařem a obráncem.

 

Lipno se pár minut před koncem poločasu dostalo do šance, kterou včas uhasil Vágner odkopem na roh. Z toho se už ale hosté prosadili. Míč za Neumannova záda uklidil Miroslav Hamburg a zvýšil tedy na poločasových 0:2.

 

Frymburk mohl ještě do poločasu snížit, to, když se Juhaňák snažil prostřelit gólmana hostí mezi nohy, ten jeho pokus vyrazil, ale pouze k nohám Pavlíka, který však netrefil na půl odkrytou branku.

Frymburk snížil a snažil se o vyrovnání, Panský však veškeré snahy utnul

Druhý poločas opět začal aktivněji Frymburk. Po dvou minutách se ke střele zpoza velkého vápna odhodlal Břečka, jeho střela skončila na břevně hostující branky a dobíhající Roman Mertl v klidu hlavou dorazil do brány – 1:2.

 

Frymburští se snažili vstřelit i druhý gól, ale střely Flöringa a Mertla skončily nad brankou brankáře Krahulce.

 

Hosté v druhé půli pouze nakopávali míče, ze kterých se jim povedlo párkrát zahrozit, ale brankou to neskončilo. Domácí se dále snažili vyrovnat, zejména těžili z rohových kopů. Šance měly na hlavě aktivní Flöring s Malinou, avšak jejich zakončení nebylo gólové.

 

Poté domácí otevřeli hru, a tak se Lipenským povedlo dostat do dvou brejků. První zneškodnil Neumann, ale na druhý už gólman Frymburských nestačil, když ho v 88. minutě přehodil Ondřej Panský – 1:3.

 

Frymburk měl v zápase více ze hry, ale branky stříleli pouze hosté, a proto také zvítězili.



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk B
František Malina, hráč FC Šumava Frymburk B: Myslím si, že soupeř nebyl lepší, jen měl štěstí v koncovce. V zápase jsme byli více na míči, ale na držení míče se fotbal bohužel nehraje. Na první podzimní zápas jsme se sešli v dobrém počtu, tak doufám, že se takto budeme scházet na zápasy pořád. Bohužel si myslím, že většinu lidí zklamal výkon rozhodčího, který nebyl moc dobrý. Jediné co nás může těšit, je, že se střelecky neprosadili Salzer a Skipala, kteří na Lipno od nás odešli během minulé sezóny. To by určitě nikdo z nás v hospodě poslouchat nechtěl. (smích)

FC Lipno nad Vltavou
Vlastimil Březina, kapitán FC Lipno: Do Frymburku jsme jeli s tím, že nás čeká těžký zápas, což se potvrdilo. Domácí nám moc nepůjčovali míč, dostávali nás pod tlak, ale jejich zakončení chyběla přesnost a někdy snad i kousek štěstí. Z našeho výkonu mám pocit, že nás něco svazovalo, jako při posledním zápasu s Horňákem. Nehráli jsme fotbal, který jsme hráli minuly týden s Dolňákem, který si s námi moc nevěděl rady. Vítězství jsme si úplně nezasloužili, ale jsem za něj moc rád, z hřiště našeho souseda se body odvážejí těžko.



Sestavy


FC Šumava Frymburk B
M. Neumann [-] - D. Antl [-] , K. Malák [-] , M. Glos [-] , T. Pavlík [-] , M. Flöring [-] , M. Břečka [-] , M. Juhaňák [-] , F. Malina [-] , R. Mertl [-] , B. Vágner [-]

FC Lipno nad Vltavou
R. Krahulec [-] - M. Schober [-] , P. Březina [-] , P. Sládek [-] , Z. Skípala [-] , K. Krauskopf [-] , O. Panský [-] , M. Víšek [-] , V. Březina [-] , T. Kordík [-] , L. Fenc [-]

ŽK: 47. J. Ribár - 2. O. Panský , 5. Z. Skípala , 50. M. Schober , 67. P. Březina .
Hráči zápasu: M. Schober , V. Březina .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Marek Jan - MERTL Vlastimil (N), KRÁTKÝ Marcel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.