4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

9.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Včelná potvrdila roli favorita


Branky


0

Zborov poslední zápasy ukazoval zlepšenou formu, přestože bodů moc neposbíral. Na Včelné se mu to opět nepovedlo, protože domácí mají parádní formu a bodově se minimálně do neděle dotáhli na první Rudolfov B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin šli domácí s jednobrankovým vedením

Posledních šest zápasů Včelná nepoznala hořkost porážky a do zápasu šla jako jasný favorit. Ve svém středu má hráče jako Polanský nebo Kamil Tobiáš. Ten již minulý rok trochu pomáhal na tréninkách a od letošní sezóny je platným členem kádru. I Zborov se po pár přídělech na začátku ročníku rozkoukal a hraje vyrovnané zápasy. Naposled prohrál pouze o jednu branku s béčkem Svinů. Od prvního hvizdu rozhodčího Broma byli domácí aktivnější a v 5. minutě dostali možnost zahrávat penaltu. Tu ale neproměnili. V 11. minutě se již ale prosadil Šálek, když se k němu po rohovém kopu odrazil míč – 1:0. Šálek se do míče parádně položil a propálil vše, co mu stálo v cestě včetně brankáře Bartyzala. Od této chvíle ale byli překvapivě lepším týmem hosté ze Zborova. Ti si sice nevytvořili kopec vyložených šancí, ale opaření domácí byli rádi, když se tam podívali za půlící čáru.   

Fotbalovost chyběla, góly nikoliv

Druhý poločas již nepřinesl, co se týče fotbalové kvality, nic moc. Včelná nicméně ještě třikrát udeřila. Na 2:0 zvyšoval kanonýr Polanský, když dobře odmítnul hostující stopera a využil kombinace svých spoluhráčů. V 66. minutě letěla nepřesná křižná přihrávka na Tobiáše, který si s ní ale přesto poradil a svoji zarputilostí dostal míč do správného prostoru z pohledu domácích – 3:0. Tečku za utkáním obstaral Švec, kterému výborně naservíroval míč před prázdnou klec Polanský – 4:0. Jinak seale týmy spíše předháněli, kdo dříve zkazí přihrávku. 



Ohlasy k zápasu


SK Včelná u Českých Budějovic
Tomáš Masák (hráč Včelné): Prvních 20 minut jsme měli zápas pevně v rukou, vytvářeli jsme si šance, bohužel jsme je však neproměnili. A po prvním gólu náš tlak opadl a hru začal dirigovat soupeř. Do žádných vyložených šanci se sice Zborov nedostal, ale měl ze hry více než my. Druha půle byla o něco lepší, ale spokojeni s naším výkonem rozhodně být nemůžeme.




Sestavy


SK Včelná u Českých Budějovic
M. Cherkas [-] - J. Čaloun [-] , J. Vavroch [-] , J. Kříž [-] , V. Adamovský [-] - D. Tondl [-] , T. Masák [-] , V. Žondecký [-] , V. Šálek [-] - K. Tobiáš [-] , O. Polanský [-] -

TJ Zborov
J. Bartyzal [-] - P. Jiran [-] , O. Proskočil [-] , D. Svoboda [-] - M. Herman [-] , J. Vobejda [-] , V. Tesař [-] , S. Janouch [-] , M. Šimek [-] - V. Pitra [-] , J. Hruška [-]

Hráči zápasu: M. Cherkas , O. Polanský .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: BROM Josef - ZAJÍČEK Václav (N), TŮMA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.