Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:30

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Kamenné řádil Polanský


Branky


0

Kamenná na svém stadionu sbírá body pravidelně a sérii chtěli její hráči prodloužit i proti Včelné. Jenže ta se oklepala z divokého mače v Ledenicích a především díky hattricku Polanského odvezla tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší domácí si náskok nevypracovali

Kamenná je na svém hřišti velmi nepříjemným soupeřem pro každého. Ačkoliv nemá ve svém středu fotbalové Mozarty, společnými silami táhne za jeden provaz. Včelná i přesto byla  utkání tím týmem, který měl určovat tempo zápasu. Jenže úvod utkání jejím hráčům hrubě nevyšel. Sand v 1.minutě zachránil Včelnou od inkasovaného gólu výborným zákrokem Cherkas. V 15. minutě zahrál Tomáš přímý volný kop z uctivé vzdálenosti tak dobře, že nebylo jasné do poslední chvíle, zda bude nebo nebude míč tečovaný, až nakonec zapadl za záda Cherkase – 1:0. Ještě před ním tečoval nejspíše v souboji s domácím Smolenem stoper Adamovský. Včelná byla nadále jako opařená a její výkon byl velmi matný. Nicméně vyrovnat stejně dokázala, když se individuální akcí prosadil Polanský střelou již z poměrně velkého úhlu – 1:1. Do šaten se tak šlo za stavu 1:1 a spokojenější mohli být domácí hráči i fanoušci. 

Polanský byl k nezastavení

Ve druhém dějství se již začala projevovat hráčská kvalita na straně hostů. Především Polanský měl svůj den! Dalším individuálním průnikem se dostal až před Smolena. Ten jeho kličku sice vystihl, ale se štěstím se k Polanskému míč znovu odrazil a z otočky trefil přesně – 1:2. A že Polanský umí udělat kličku brankáři i na výbornou ukázal o pár minut později. To už míč uklízel do prázdné branky a dokonal tak hattrick, kterým stanovil i konečné skóre utkání – 1:3. Včelná totiž pak nedokázala využít pokutový kop Tondlem. Penaltu pro Včelnou vybojoval, ano kdo také jiný, Polanský. Kamenná tak zůstala na šesti bodech, Včelná se posunula směrem vzhůru. 



Ohlasy k zápasu



SK Včelná u Českých Budějovic
Tomáš Masák (hráč Včelné): Začátek utkání se nám nevydařil a celý první poločas od nás nebyl vůbec dobrý. Naštěstí jsme aspoň srovnali skóre. Druhá půle již byla o něčem jiném, soupeře jsme prakticky k ničemu nepustili. Za konečného stavu jsme sice zahodili ještě penaltu, ale naštěstí nás to mrzet nemuselo.



Sestavy


TJ Sokol Kamenná
L. Smolen [-] - J. Dvořák [-] , M. Bašta [-] , J. Bašta [-] , L. Szypula [-] , P. Smolen [-] , V. Kořínek [-] , P. Sýkora [-] , Z. Kunágl [-] , J. Smolen st. [-] , Z. Hadrava [-]

SK Včelná u Českých Budějovic
M. Cherkas [-] - V. Adamovský [-] , J. Vavroch [-] , L. Krajčír [-] , J. Kříž [-] - V. Žondecký [-] , T. Masák [-] , J. Novák [-] , D. Tondl [-] - V. Šálek [-] , O. Polanský [-] -

ŽK: 23. J. Smolen st. , 84. P. Sýkora .
Hráči zápasu: L. Szypula - J. Kříž , O. Polanský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PILEČEK Josef - SYROVÁTKA František (N), ZAJÍČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.