K. Bašta 82. (p.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrábče doma udolalo Mokré


Branky


82. K. Bašta (p.)
0

V utkání chudém na branky rozhodl až pokutový kop v závěru utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólový poločas

Vrábče, které doma již jednou tři body ztratilo, nechtělo nic podobného opakovat. Na druhou stranu Mokré nechtělo dát svoji kůži lacino. A byli to spíše hosté, kteří byli nebezpečnější. V útočně laděném utkání měli i velké šance po pěkných akcích, jenže branku Vrábče pro tento zápas zavřel M. Schuster. Domácí navázali na nepovedený start ze Zborova a rozkoukávali se pomaleji. Postupem času přeci jen začali hrát s míčem na kopačkách i oni. Přes některé slibné momenty na obou stranách žádná branka v první pětačtyřiceti minutovce branka napadla. Hra se také velmi vyostřila, když ani jeden z týmů nebyl spokojený s výkonem hlavního sudího. 

Utkání rozhodla penalta

I začátek druhé půle patřil Mokrému. Opět si vytvořili převahu, ze které pramenili velmi dobré šance ke skórování. Jenže jednu šanci za druhou likvidoval excelentní Schuster v brance domácích. Samozřejmě na svém hřišti u tratě nezaostávali ani domácí a také projevili snahu vstřelit před svými diváku první branku. Rozhodující okamžik zápasu přišel v 82. minutě. Do velkého vápna se s míčem u nohy dral Ohrazda, kterého domácí obrana zastavila dle názoru rozhodčího jen za cenu faulu. K nařízenému pokutovému kopu se postavil Bašta a vypjatou chvilku zvládl – 1:0. I když nutno podotknout, že s velkým štěstím. Zbytek utkání si už Vrábče pohlídalo a Mokré tak odjíždí z venkovního hřiště opět s nulou.       



Ohlasy k zápasu


TJ Vrábče
Michal Seethaler (hráč Vrábče): Dnes nás jednoznačně podržel brankář Schuster, který vychytal velké šance hostů, kteří byli v mnoho momentech utkání aktivnějším týmem. Naštěstí se na nás usmálo štěstí díky proměněné penaltě na konci zápasu.




Sestavy


TJ Vrábče
M. Schuster [-] - T. Beránek [-] , M. Seethaler [-] , J. Ohrazda [-] , D. Seethaler [-] , T. Knytl [-] , F. Ohrazda [-] , M. Šerý [-] , S. Knytl [-] , M. Mekiš [-] , K. Bašta [-]

TJ Mokré
D. Hrádek [-] - L. Petržela [-] , R. Rottner [-] , L. Tancer [-] , J. Návara [-] , Č. Alexa [-] - T. Balík [-] , L. Polanecký [-] , P. Štumbauer [-] , J. Novotný [-] - P. Houska [-] -

ŽK: 38. T. Knytl , 41. M. Šerý , 77. K. Bašta - 42. Č. Alexa , 76. P. Houska .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: BROM Josef - JURČÍK Martin (N), MATĚJKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.