Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

13.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršov porazil Chrášťany, všechny branky nastřílel domácí Vokurka


Branky


0

Rezervní mužstvo Boršova přivítalo nevyzpytatelné Chrášťany. Boršovští dokázali po vyrovnané první půli vstřelit ještě dvě branky a před domácím publikem vyhrát. Všechny čtyři branky svého týmu obstaral nestárnoucí Sváťa Vokurka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Chrášťany
Josef Vomáčka (hráč): Opět už po několikáté jsme sehráli zápas, který by se měl vyhrát! Ale zase se nám nedařilo a nebyli jsme schopni to zlomit. Domácím stačil jednoduchý důrazný výkon bez větších chyb a především kvalitní a produktivní střelec Vokurka, který si zkušeně čtyřikrát poradil s naší obranou. Takového ani podobného střelce my momentálně nemáme a to nás často i přes celkem dobrou mezihru sráží dolů. Ještě máme jednu dohrávku a musíme se pokusit přes zimu dát nějak dohromady.



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou B
R. Vosejpka [-] - L. Fessl [-] , R. Kofroň [-] , J. Šimeček [-] , Z. Švejda [-] , J. Vančura [-] , S. Vokurka [-] , R. Šafařík [-] , J. Soukup [-] , L. Matoušek [-] , P. Křemen [-]

TJ Sokol Chrášťany
T. Vachuta [-] - M. Drozd [-] , M. Zeman [-] , V. Mach [-] , P. Matějka [-] - M. Boháč [-] , J. Vomáčka [-] - P. Svatoš [-] , O. Bahleda [-] , P. Příhoda [-] - P. Kremsa [-]

ŽK: 35. J. Soukup .
Hráči zápasu: S. Vokurka .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: HORA Karel - SOUKUP Lukáš (N), PASTOR Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.