Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2017 15:00

12.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipí nemělo problémy s Pištínem


Branky


0

Hosté dorazili pouze v devíti lidech do pole a podle toho také utkání vypadalo. Celých devadesát minut se za silného větru hrálo na jednu bránu a konečných šest branek je pro hosty ještě milosrdných. Hattrick zaznamenal Ondřej Kaše, po jedné trefě přidali Říha, P. Kaše a Mojžíš. Doma tak zůstavává Lipí stoprocentní při skóre 34:5! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo hotovo

Ranní zpráva z Lipí zněla jasně: "klucí nebojte, v Lipí to nefouká", o čemž svědčili čerstvé polomy v těsné blízkosti hřiště. I přes nepřízeň počasí a výstrahy meteorologů se uskutečnil zápas mezi Lipím a Pištínem. Marodka Pištína byla tentokrát rozšířená o L. Koňaříka, který si odpykával druhý zápas trestu. Lipí nechtělo přistoupit na hru 9 na 9, a tak hrál Pištín od úvodního hvizdu v početní nevýhodě. O výsledku zápasu bylo prakticky rozhodnuto po úvodní desetiminutovce, kdy se nejdříve nedohodli útočníci, zastávající nouzově role stopera (M. Koklar) a gólmana (E. Kubeša) a skóre otevřel Jiří Říha. Hned z další akce vystřelil Ondřej Kaše na bránu, míč však Kubešovi smolně propadnul mezi nohama. Smolný byl pro Pištín i třetí gól, kdy stoper Koklar propadnul v souboji s domácím útočníkem Ondřejem Kaše a Kubeša již nestačil reagovat na střelu z rohu malého vápna. Do konce poločasu se Pištín zmohl na pár brejkových akcí, kdy překonal půlící čáru, avšak branku neohrozili. První poločas tedy skončil 3:0.

Druhý poločas se dohrával spíš z povinnosti, ale branky padaly

Pištín si na úvod druhého poločasu vytvořil jednu z mála standardních situací. Kapitán hostujícího mužstva A. Čížek zadal L. Hromádkovi jasnou instrukci: trefit bránu, nebo přestřelit. Hromádka zachoval chladnou hlavu a moc nechybělo, aby nepřestřelil ochrannou síť za brankou. Následný protiútok se obraně nepodařilo zachytit a útočník Ondřej Kaše zvyšoval umístěnou střelou kolem gólmana na 4:0. Pátý gól na sebe nenechal dlouho čekat. Nedorozumění mezi hostujícím brankářem a stoperem se opět opakovalo. Míč směřující do zamezí se pokusil Koklar kontrolovat, bohužel mu byl míč vypíchnut a po chybném vyběhnutí gólmana Kubeši už nebyl problém pro domácího Petra Kaše dopravit míč do prázdné branky. V závěru zvyšoval pěkně umístěnou střelou Josef Mojžíš na 6:0. Pět minut před koncem hostující tým ještě zahrozil brejkovou akcí, kdy se Koklar šikovně prosmýkl kolem obrany domácích. Míč se mu však s dobíhajícím Hromádkou do sítě dopravit nepodařilo a zápas tak skončil jednoznačnou výhrou domácích.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lipí
http://www.tjsokollipi.cz: Také poslední letošní domácí utkání jsme zvládli a během podzimu jsme na Lipí Štádium neztratili ani bod. Nutno podotknout, že tentokrát nám vše hostující mančaft hodně ulehčil. Pištín totiž dorazil pouze v devíti lidech do pole. V exhibičním tempu jsme tak do jeho sítě nasázeli šest branek a to jsme byli ještě hodně milosrdní. Hattrickem se blýskl Ondřej Kaše, po jedné trefě přidali Jiří Říha, Petr Kaše a Josef Mojžíš.

FC Praktic Pištín
Jiří Marhoun (hráč): Ranní zpráva z Lipí zněla jasně: "klucí nebojte, v Lipí to nefouká", o čemž svědčili čerstvé polomy v těsné blízkosti hřiště. I přes nepřízeň počasí a výstrahy meteorologů se uskutečnil zápas mezi Lipím a Pištínem. Marodka Pištína byla tentokrát rozšířená o L. Koňaříka, který si odpykával druhý zápas trestu. Lipí nechtělo přistoupit na hru 9 na 9, a tak hrál Pištín od úvodního hvizdu v početní nevýhodě. O výsledku zápasu bylo prakticky rozhodnuto po úvodní desetiminutovce, kdy se nejdříve nedohodli útočníci, zastávající nouzově role stopera (M. Koklar) a gólmana (E. Kubeša). Hned z další akce vystřelil soupeř na bránu, míč však Kubešovi smolně propadnul mezi nohama. Smolný byl pro Pištín i třetí gól, kdy stoper Koklar propadnul v souboji s domácím útočníkem a Kubeša již nestačil reagovat na střelu z rohu malého vápna. Do konce poločasu se Pištín zmohl na pár brejkových akcí, kdy překonal půlící čáru, avšak branku neohrozili. První poločas tedy skončil 3.0. Pištín si na úvod druhého poločasu vytvořil jednu z mála standardních situací. Kapitán hostujícího mužstva A. Čížek zadal L. Hromádkovi jasnou instrukci: trefit bránu, nebo přestřelit. Hromádka zachoval chladnou hlavu a moc nechybělo, aby nepřestřelil ochrannou síť za brankou. Následný protiútok se obraně nepodařilo zachytit a útočník hostujícího mužstva zvyšoval umístěnou střelou kolem gólmana na 4.0. Pátý gól na sebe nenechal dlouho čekat. Nedorozumění mezi hostujícím brankářem a stoperem se opět opakovalo. Míč směřující do zamezí se pokusil Koklar kontrolovat, bohužel mu byl míč vypíchnut a po chybném vyběhnutí gólmana Kubeši už nebyl problém pro domácí dopravit míč do prázdné branky. V závěru zvyšoval pěkně umístěnou střelou útočník Lipí na 6.0. Pět minut před koncem hostující tým ještě zahrozil brejkovou akcí, kdy se Koklar šikovně prosmýkl kolem obrany domácích. Míč se mu však s dobíhajícím Hromádkou do sítě dopravit nepodařilo.



Sestavy


TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - J. Mojžíš [-] , O. Kaše [-] , P. Klečka [-] , P. Kaše [-] , R. Lávička [-] , V. Radouch [-] , T. Jinek [-] , J. Daňhelka [-] , J. Říha [-] , L. Kruťko [-]

FC Praktic Pištín
J. Hule [-] - T. Trávníček [-] , J. Marhoun [-] , J. Šimšík [-] , M. Koklar [-] , A. Čížek [-] , P. Bezpalec [-] , R. Kuráž [-] , V. Vávra [-] , L. Hromádka [-] , E. Kubeša [-]

Hráči zápasu: O. Kaše , P. Moravec .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: LAFATA Martin - ZVÁNOVEC Miroslav (N), HOLINKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.