0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 13:30

12.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávka v Chrášťanech branku nepřinesla


Branky


0

Podzimní část III. třídy je u konce, ale zbývalo ještě odehrát poslední utkání, které se nekonalo kvůli silnému větru. Domácí Chrášťany přivítali třetí Borek, který po dobrém začátku soutěže, trošku ztrácí dech a přišel i o druhé místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FK Borek
FK Borek: Poslední dohrávaný zápas v téměř zimním počasí a ne na úplně dobrém terénu nám nevyšel dle představ. První poločas jsme si my i domácí vytvořili gólové příležitosti, ale i přesto skončil poločas bez branek. Ve druhém poločasu jsme předvedli lepší výkon s velkým množstvím gólových šancí a větší vůlí po vítězství, ale zařízení se nám trefit nepodařilo. Po dobrém začátku soutěže se nám poslední utkání nevydařilo dle představ, ale vzhledem k větším změnám v kádru je 25 bodů na podzim uspokojivé.



Sestavy


TJ Sokol Chrášťany
V. Lhotka [-] - P. Matějka [-] , M. Zeman [-] , J. Pešl [-] , P. Koňařík [-] , V. Mach [-] - M. Boháč [-] , J. Vomáčka [-] , L. Hartman [-] - P. Kremsa [-] - O. Landa [-]

FK Borek
M. Hřib [-] - Z. Kastl [-] , P. Schandl [-] , O. Dosek [-] - J. Svatoš [-] , M. Londin [-] , L. Kolouch [-] , J. Endlicher [-] , O. Vaník [-] - M. Šulista [-] , O. Hanžl [-]

Hráči zápasu: J. Svatoš .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - BOHÁČ Miroslav (N), PETERKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.