4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 15:30

11.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borek se díky výhře se Ševětínem dostal opět na druhou příčku


Branky


3. P. Novák , 35. O. Dosek , 64. P. Hřib , 85. O. Dosek
0

Borek si chtěl po dvou nepovedených zápasech spravit chuť a nebylo lepší příležitosti než proti trápícímu se Ševětínu. Domácí nakonec nastříleli hostům čtyři branky a v poklidu si došli pro tři body a vystřídali tak Dívčice na druhém místě tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Borek
Stanislav Bryx (trenér): Po dvou „černých víkendech“ s velkou marodkou jsme doma opět naplno bodovali. Vyšel nám úvod utkání, když jsme po pěkné křídelní kombinaci a následném centru do vápna s vítězným hlavičkovým soubojem dali již ve 4. minutě na 1:0. Další šance přicházely, ale někdy chyběl klid a rozvaha při finální přihrávce či samotném zakončení. Do poločasu jsme ještě jednou změnili skóre z přímého kopu s hostující tečí a tak to bylo 2:0. Druhý poločas soupeř několikrát zahrozil, ale v koncovce byl nepřesný. Z naší strany se v druhé polovině začalo dařit kombinačně až v závěru utkání, kdy jsme ještě dvakrát skórovali, ale někdy ve velké snaze vstřelit gola, následovala ztráta a z toho plynuly příležitosti pro soupeře. Oboustranně celkově průměrné utkání.




Sestavy


FK Borek
M. Hřib [-] - M. Šulista [-] , L. Kolouch [-] , Z. Kastl [-] - J. Endlicher [-] , M. Šulista [-] , O. Hanžl [-] , O. Vaník [-] - P. Novák [-] , O. Dosek [-] - P. Hřib [-]

SK Ševětín B
J. Trnka [-] - J. Stehlík [-] , D. Voneš [-] , F. Doležal [-] , P. Šniager [-] , L. Lomský [-] , V. Joza [-] , P. Ertl [-] , P. Valeš [-] , M. Beznoska [-] , J. Ludvík [-]

ŽK: 72. Z. Kastl , 77. J. Endlicher - 76. P. Šniager .
Hráči zápasu: J. Endlicher , O. Dosek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - PETERKA Josef (N), MOUČKA Bohuslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.