Žabovřesky odváží všechny body z Kameňáku


Branky


0

K sobotnímu zápasu do Kamenného Újezdu jelo pouze dvanáct statečných. Po velmi dobrém a zodpovědném výkonu se ale Žabovřeskám podařilo vyhrát 2:0 po brankách Jana Horského a Pavla Pokorného. Žábovřesky se tak nebezpečně približují k čelu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas přinesl jen jednu branku

Žabovřesky zaslouženě vyhráli na půdě Kamenného Újezdu, svou  přímočarou tvrdou hrou  založenou na poctivém bránění. Benfika Kameňáku na hřišti působila nervózně a nekompaktně a ani posila z A týmu v podobě Sládka a Dudáka domácím nestačila. Žabám nedělalo velký problém hru po celý zápas kontrolovat. Hosté soupeře rychle dostupovali a nedarovali domácím ani metr a svoji výškovou převahu využili při standardní sitauci z rohového kopu, kdy hlavou míč umístil Jan Horský - 1:0. První poločas byl na šance jednoznačně pro Žabovřesky, ty nechali vyniknout domácího brankáře Kvasničku, který zneškodnil značnou porci šancí. I díky němu se do kabin šlo pouze za stavu 0:1.  

Hosté odvážejí do Žab všechny body

Ve druhé polovině se pokračovalo v podobném duchu, hosté kvalitně bránili a bezzubý Kameňák neměl sílu na vytvoření většího tlaku a tak zlobil pouze ojediněle. Do dobrých šancí se dostal domácí Buczek, ale pohotovým zákrokem zareagoval brankář Pavlík a nedovalil tak změnit skóre. Další slušnou šanci připravil domácí Augusta pro Čermáka, který ale z levé strany v zakončení selhal. Na chvilkovou převahu Kameňáku, rychle hosté odpověděli při druhé brance, po chybě domácích na polovině hřiště a následném brejku po levé straně, zakončil Pavel Pokorný pod padajícím Kvasničkou - 0:2. Na hřišti byl vidět zmar domácích a velká radost hostujících hráčů, kteří po dvoubrankovém vedení, měli jasný impuls zápas dovést do vítězného konce. Rozhodčí nastavil slibnou porci minut navíc, ale i tak Žaby zkušeně ohlídali výsledek a odvážejí z Kameňáku všechny body.

Autor: David Augusta



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd B
Josef Kvasnička (trenér): Zápas byl vyrovnaný, soupeř hrál chytře, jednoduše dal dvě branky které my prostě nejsme schopni dát. Podali jsme mizerný výkon, nasazení a bojovnost nebyla na takové úrovni jak bych si představoval.

TJ Sokol Žabovřesky
Luboš Formánek (hráč): Opět jsme si vypracovali několik vyložených šancí, ale proměnit jsme dokázali pouze dvě. Ale získali jsme tři body a to je pro nás důležitý. Celý tým výborně pracoval.



Počet diváků: 47. Rozhodčí: STACH Josef - KUČERA Jan (N), ŠTANDA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.