J. Zíka 10.
M. Bláha 26.
M. Kroupa 74. (p.)
M. Kroupa 87. (p.)
4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:00

10.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borek překvapivě padl na Sedleci a přišel tak o druhé místo


Branky


10. J. Zíka , 26. M. Bláha , 74. M. Kroupa (p.) , 87. M. Kroupa (p.)
0

Borek po domácí prohře chtěl naplno bodovat na Sedleci, jenže zde to bývá mnohdy obtížné. Domácí posíleni o hráče z A týmu nedali favoritovy šanci a hosté tak přišli o druhé místo v tabulce, kde je vystřídali Dívčice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedlec zaskočil favorita

Borek po překvapení v minulém kole cestoval na Sedlec. Hosté vstoupili do utkání aktivněji a hned od začátku se snažili kombinační hrou dostat míč do domácí sítě a měli hned velkou šanci, ale domácí golman Čaloun byl proti. Tento moment jako by domací nakopl a hned se začali osmělovat a z protiútoku poprvé zahrozili, ale pouze vedle branky hostujícího týmu. Běžela 10. minuta utkání a domácí z druhého protiútoku sehráli pohlednou kombici, kdy Bláha našel ve vápně osamoceného Jana Zíku a ten se nemýlil - 1:0. Hra se opět vyrovnala a bylo jen otázkou času kdy někdo vstřelí další branku. Málem se tak stalo  v 19. minutě, kdy hostující tým zakombinoval a pravý záložník poslal krasný centr do vápna, kde jeden z hráčů Borku tvrdou hlavou trefil jen horní tyč. Bohužel tato šance jakoby nepřála hostujícímu týmu vstřelit v utkání branku, což se později ukázalo. Ve 26. minutě zahrávali domácí dvakrát po sobě rohový kop a z druhého pokusu vytěžili druhou branku utkání, kdy si na centr naskočil Milan Bláha a hlavou navýšil vedení Sedlece - 2:0. Tato branka uplně opařila hostující tým a ty se už do konce prvního poločasu nedokázali nijak výrazně prosadit. Vše končilo buď u obrany domácích, která byla perfektně organizovaná V. Kozlem nebo v náručí domácího golmana Čalouna.

Domácí zvrat ve výsledku nepřipustili, dvě penalty proměnil Kroupa

Druhý poločas se hostující tým opět dostával do tempa a podnikal nebezpečné kombinace až do zakončení, ale bohužel pro ně stál v brance Čaloun, který toto utkání odchytal famozně. Domácí už hráli v poklidu a tak to i vypadalo, hosté podnikali nebezpečné útoky, ale domácí vše odmakali a tvrdou hrou, pro ně tak tipickou bránili co se dalo a co neubránili pochytal domácí golman. V 60. minutě už to vypadalo, že míč vystřelený z velkého vápna skončí v domácí brance po velikém závaru ve vápně, ale opět se domáci golman vyznamenal a jen díky delšímu nehtu na levé noze vyškrábl míč z brankové čáry. V 65. minutě to byli i domácí, kteří trefili po nepřímém kopu horní tyč hostující brány a nebyl u toho nikdo jiný než Bláha. Domácí už se jen bránili a podnikali nebezpečné brejky. To sem jim nakonec vyplatilo, protože v 72. minutě vyslali do brejku Bláhu, který pelášil sám na golmana, ale byl zastaven ve vápně nedovoleně a tak byla nařízen pokutový kop pro domácí. K míči se postavil Martin Kroupa a k údivu všech vymetl pravou šibenici a bylo to už - 3:0. Hosté se sice ještě nevzdali a hru ještě více otevřeli a snažili se dál kombinovat, ale bohužel jim v tomto utkání nebylo přáno. V 84. minutě podnikli domácí další rychlý brejk a nebyl u toho nikdo jiný než Milan "igor" Bláha , který opět pelášil sám na branku a opět byl sestřelen ve vápně a byla nařízena druhá penalta. K tě se stejně jako v prvním pripade postavil Martin Kroupa a opět se nemýlil - 4:0 a bylo po zápase. Domácí podali asi zatím nejlepší výkon a acč trošku překvapivě, tak zaslouženě zvítězili, ale hosté si určitě takhle krutě prohrát nezasloužili. Hráčem utkání byl jednoznačně domácí Milan Bláha, který zařídil tři branky a sám jednu dal a ještě trefil břevno a druhý hráč utkání také zaslouženě domácí golman Robert Čaloun, který pochytal vče co měl, navíc i to, co nikdo nečekal.

Autor: Jiří Vondrka



Ohlasy k zápasu


TJ Viktoria Sedlec B
Jiří Špán (hráč): Do zápasu jsme šli s tim, že Borek bude těžký soupeř. Hned na začátku zápasu si hosté vytvořili šanci, ale neuspěli. My sme se snažili hrát aktivně a ne se jen bránit a do šancí sme se dostávali a proměňovali, hlavně útočné dou Bláha a Zíka si rozuměli, jakoby spolu hráli uz spoustu zápasů, hosté hrozili, ale naše obrana hrála kompaktně. Vyzdvih bych hlavně naší lasičku v bráně, leva nebo pravá strana, vše měl i tečovanou střelu od našeho beka, dokázal špičkou nohy vyrazit, když už ležel. Celý tým podal skvělý výkon. Od Borku jsem čekal lepší výkon. Hráči zapasu Čaloun, Bláha a Kroupa.




Sestavy


TJ Viktoria Sedlec B
R. Čaloun [-] - P. Zíka [-] , J. Andrle [-] , M. Bláha [-] , M. Kroupa [-] , R. Jodl [-] , J. Špán [-] , V. Kozel [-] , L. Mrázek [-] , A. Žáček [-] , J. Zíka [-]

FK Borek
J. Žemlička [-] - M. Šulista [-] , P. Schandl [-] , L. Kolouch [-] , Z. Kastl [-] - M. Šulista [-] , O. Hanžl [-] , O. Vaník [-] , J. Endlicher [-] - P. Novák [-] , O. Dosek [-] -

ŽK: 35. M. Voráček , 45. L. Mrázek , 77. J. Špán - 39. M. Šulista , 73. P. Schandl .
Hráči zápasu: R. Čaloun , M. Bláha .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: GRANEC Robert - HANZAL František (N), PETERKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.