Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 16:00

9.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žabovřesky dokonale zaskočily druhý Borek


Branky


0

Po minulém domácím zápasu proti Pištínu, čekal Žabovřesky úplně jiný soupeř. Soupeř z Borku patří jednoznačně ke špičce ve skupině a určitě chce bojovat o postup do OP. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po většinu zápasu byli Žabovřesky lepším týmem, což se jim také povedlo konečně vyjádřit i brankami a v 60. minutě jejich tým vedl už 3:0. Do této doby hosté hru v klidu kontrolovali. Bohužel mezi 77. až 79. minutou obdrželi dvě zbytečné branky ze závarů před brankou a drama bylo na světě.  Naštěstí se povedlo v 81. minutě opětovně navýšit skóre a začínali tušit, že by nějaký ten bodík mohli urvat. I přesto, že domácí snížili v 87. minutě na konečných 4:3, hostující  tým si už vítězství ohlídal.  Po delší době je netrápila koncovka a nutno dodat, že i týmové pojetí bylo perfektní. Mezi střelce se nejprve zapsal Pepa Pilný hlavičkou k tyči, když ho centrem vybídl Míra Velík. Druhý gól měl na Starosti Vlasta Vácha, když si vzal míč pro sebe, nejprve udělal kličku obránci, následně i brankáři a navýšil na 2:0. Třetí branku přidal kapitán Jan Hála střelou k tyči a čtvrtý gól pak dal Pavel Pokorný, když Luba Formánků posadil nadýchaný centr z rohové kopu na hlavu Pavla na přední tyči a ten se nemýlil.

ZDROJ: http://www.skzabovresky.estranky.cz



Sestavy


FK Borek
J. Žemlička [-] - M. Šulista [-] , P. Schandl [-] , L. Kolouch [-] , Z. Kastl [-] - M. Šulista [-] , O. Hanžl [-] , O. Vaník [-] , J. Endlicher [-] - P. Novák [-] , O. Dosek [-] -

TJ Sokol Žabovřesky
M. Mádl [-] - J. Hüttner [-] , P. Pokorný [-] , J. Hála [-] , M. Velík [-] , L. Formánek [-] , J. Hála [-] , V. Vácha [-] , V. Hrabčák [-] , T. Hála [-] , J. Horský [-]

ŽK: 16. Z. Kastl , 30. O. Vaník .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: PRINZ Štěpán - PETERKA Josef (N), ŠTANDA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.