0:1
(0:1)
25. M. Kuta (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šlágr B třídy skupiny B se hrál ve Čkyni, derby nabídlo výborný fotbal


Branky


25. M. Kuta (vl.)
0

U Volyňky se hrál nadprůměrný zápas, který pro sebe rozhodlo Lažiště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl ve znamení mírné převahy hostí, kteří vytěžili vedení

Vynikající zápas za ideálního podzimního počasí a před výbornou diváckou kulisou odehráli u Volyňky soupeři bojující o postup do A třídy. Domácí s uzdraveným Michalem Kunešem potřebovali vyhrát, neboť ztráta by pro ně znamenala v boji o postup hodně. Začalo se opatrně, ale svižně. Hráči obou týmů mají rádi fotbal a tak se nehrál žádný zanďour. Jak hostující diváci hlásili, tak dneska to nebude žádné dobývání, ale tempo.

 

Hosté opět s Hrbkem coby žolíkem na lavičce začali opravdu svižně a poněvadž ani domácí se nenechali zahanbit, byl to od úvodní minuty výborný zápas. Domácí hnali Čkyňští bubeníci a fotbal nabíral obrátky. Hodně se odehrálo ve středu hřiště a snaha o brejky nevycházela. Domácí Kuneš se několikrát ocitl před vápnem, ale jeho střely se míjely účinkem. Hosté hráli rychle po křídlech se snahou o centry do šestnáctky, kde zejména Václav Turek, Děd a Vondrášek měli dobré šance, ale vychytal je Tesař a či zasáhli obránci. Hraje se tempo fotbal, ve 24. minutě se hosté dostali před branku, ale závar odvrací Kuta na rohový kop. Hosté jej hrají na zadní tyč, ale ke vší smůle se Kuta na první tyči málo odrazí, tečuje míč hlavou nad Kaince, který na míč nedosáhne a končí v síti - 0:1.

 

Domácí byli jak opaření. Na pět minut vypadli ze hry, ale hosté toho nevyužili. Od třicáté minuty začínají domácí srovnávat hru, ale opticky víc mají hosté. Lažištští hrají stále kombinační hru a zejména Volmut a Pěsta své šance neproměnili. Domácí srovnali krok, ale Děd a z dobré pozice Gerold nedali. Poločas končí a domácí mají o čem přemýšlet.

Domácí nevyrovnali

Hrál se dál rychlý fotbal, který se vymykal B třídě. Oba soupeři vyvíjeli zvýšené úsilí. Hrálo se hodně o střed hřiště se snahou rychlé protiútoky. Michal Kuneš, Děd ani Vondrášek nedávají. Domácí jdou pomalu do tlaku. Hosté střídají a posílají na hřiště útočnou hrozbu Hrbka. Ten hned po příchodu se blýsknul tvrdou střelou, ale Kainc v brance domácích ji chytá. Čkyňští tlačí na Lažišťany jak se dá. Získávají převahu, mají tlak, ale stále chybí důraz, překvapivá střela či šudla ze skrumáže.

 

Hosté posledních deset minut jsou přikovaní na svou polovinu. V dobré pozici se ocitá střídající Klose, ale místo zpracování volí střelu z první, ta jde těsně mimo. O smůle v koncovce se přesvědčili domácí v 76. minutě, Kuneš střílí, Vondrášek se snaží protečovat, ale za již překonaného Tesaře vyhlavičkuje rybičkou Albert. To byla největší šance domácích k vyrovnání, ale ani to nevyšlo. Drama spěje k závěru, hosté zkušeně tahají čas, kouskují hru a domácí se nemohou dostat do závěrečného tempa. Vše končí nastavením, ve kterém se již nic neudálo a tak domácí svému soku ve vynikajícím derby podléhají. 

 

AUTOR: Ladislav Beran



Ohlasy k zápasu


SK Čkyně
Josef Kuneš (trenér): Dnes jsme chtěli vyhrát, ale narazili jsme na velmi dobře hrajícího soupeře. Pro nás zápas o šest bodů. Nám nevyšel zejména první poločas a potom rozhodla koncovka. Jako by se k nám štěstí obrátilo zády. Kluci z Lažiště předvedli svůj typický fotbal, a poněvadž i my jsme přidali kvalitu, byl to pro lidi asi pěkný fotbal, ale bohužel pro nás bez bodového zisku.

FK Lažiště
Josef Raušer (trenér): Jsem spokojen jak s předvedenou hrou, ale hlavně s třemi body. Věděli jsme, co nás v tomto derby čeká. Jsem rád, že jsme to zvládli. Zejména druhá půle, kdy nás domácí mačkali, to byl výborný fotbal. Štěstí dnes stálo při nás a za vůli, bojovnost i nasazení hráčům děkuji.



Sestavy


SK Čkyně
J. Kainc [-] - J. Král [-] , M. Gerold [-] (53. J. Fiedler [-] ) , M. Kuneš [-] , J. Děd [-] , J. Vondrášek [-] , M. Chalupa [-] , M. Kuta [-] (84. L. Toman [-] ) , R. Vojta [-] (69. A. Klose [-] ) , V. Turek [-] , Š. Friedl [-] (84. J. Kuneš [-] )

FK Lažiště
D. Tesař [-] - P. Bízek [-] , P. Brzobohatý [-] (78. P. Holub [-] ) , S. Vávra [-] - M. Sedláček [-] , T. Vokatý [-] (88. J. Mocek [-] ) , J. Macek [-] , J. Volmut [-] , J. Albert [-] - J. Pěsta [-] (63. J. Hrbek [-] ) , J. Linhart [-] (81. M. Stupár [-] )

ŽK: 67. M. Kuta - 16. J. Macek .
Počet diváků: 121. Rozhodčí: Pravda Luboš - TŘEŠTÍK Petr, ZLOCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.