Lhenice přidělily Strunkovicím osm gólů


Branky


5. P. Prenner , 13. R. Iliev , 42. D. Kiš , 61. T. Balica , 65. T. Balica , 79. J. Beran , 85. J. Beran , 87. R. Iliev
0

Strunkovice popravily vlastní hráči - David Kiš a Tomáš Balica, ti ještě v minulé sezóně oblékali dres právě Strunkovic, nyní jim vstřelili celkem tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

2.´a 4.´- Strunkovičtí jako první ohrozili lhenickou branku, když se dvěma jejich střeleckými zakončeními si gólman Dvořák poradil.

5.´- Pořádek předložil balón nabíhajícímu Prennerovi, který jej přes obránce dopravil do sítě a poslal Lhenické do vedení (0:1)

13.´- tentokrát Pořádek vybídl k úniku Ilieva, ten v koncovce obešel gólmana a zvýšil na 0:2

17.´- šance hostujícího týmu, v níž Balica nahrál na šestnáctce volnému Prennerovi, co málo rasantní střelou usnadnil gólmanovi její zachycení

19.´- míč z Pořádkova střeleckého pokusu či stříleného centru nestačili před brankou nabíhající spoluhráči uklidit do sítě

28.´- Mahák vyslal na zteč Pořádka, který znovu zvolil střelu před nahrávkou spoluhráčům do výhodné pozice ve vápně, brankář mu ji ale stačil vyrazit

32.´- do ohrožení Dvořákovy branky se centrovaným balónem  dostali domácí, stopér Kopf však stačil  hrozící nebezpečí zavčasu odvrátit

34.´- unikající Pořádek z Tůmova vybídnutí, ač sám před gólmanem Řezníčkem, nezamířil přesně

40.´- tentokrát se před strážce strunkovické svatyně dostal Iliev, aby jej nadvakrát nepřekonal

 

42.´- po rozehraném rohovém kopu se střelecky prosadil Balica a upravil poločasový stav na 0:3

Druhý poločas

Jeho úplný počátek patřil jako v tom prvním domácím, kteří vyslali několik střel na pozorného Dvořáka, jednu ze standardky, jeho branku ale vážněji neohrozili.

61.´ - rozběhnutý Balica dostal od Pořádka míč, vypálil k zadní tyči a Řezníček jej počtvrté lovil ze sítě (0:4)

65.´- po spolupráci s Pořádkem a Ilievem to byl znovu Balica, co podruhé zamířil do černého, a navýšil lhenické vedení na 0:5

79.´ a 85.´- v těchto úsecích hry napodobil Balicu Beran a dvěma gólovými trefami posunul ukazatel skóre již na 0:7

87.´- v samém závěru utkání rovněž svým druhým gólovým výstavním přesným zásahem do brány uzavřel vysoký lhenický brankový účet Iliev na konečných 0:8.

Autor: Jan Bumba



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice
Miroslav Mottl, předseda: Demolice domácího mužstva započala již v 5. min., když přesně mířil Prenner. Již ve 2. min. měl na kopačce gól domácí R.Žurek, ale Dvořák v brance byl připraven - byla to jediná šance domácích a hosté zcela přebrali iniciativu, ovládli celé hřiště a když poznali, že Blaník nemá svůj den, dokonale toho využili. Ve 13. min. zvýšil Iliev na 0:2, aby pak své další 3 nájezdy neproměnil. Když pak David Kiš /v létě ještě hráč Blaníku/ posunul skóre na 0:3 bylo to pro domácí ještě milosrdné. Ve 2. půli hosté zřejmě očekávali nějaký nápor domácích a když ten nepřicházel, opět udeřili - v 61. min. Balica /další bývalý hráč Blaníku/ a v 65.opět zvýšil už na 0:5. A ve stejném duchu už se zápas dohrával, hosté ještě zahodili plno šancí, ale v 79. a 85. minutě se prosadil J. Beran a v 87. min. domácí dorazil R. Iliev. Co dodat? Poslední 3 kola jsme hráli bez obdržené branky a zdálo se, že defenzíva je vyřešena. Tento zápas ukázal,že tomu tak není a když se ani neplní pokyny trenéra, dále se tvrdošíjně "provozuje" naivní fotbal, nemůže to jinak dopadnout než touto dardou. Je to velké zklamání pro věrné fanoušky a nezbývá než se připravit na další zápasy a věřit ve zlepšení. Příležitost je hned za týden na půdě favorita v Lažištích.

SK Lhenice
Václav Mareš, trenér: Do Strunkovic jsme přijeli s cílem bodovat. Před zápasem jsme si řekli, že když zopakujeme výkon jako proti Lažišti, tak máme šanci na úspěch. Hráči ve Strunkovicích předvedli takový výkon, na který musím být hrdý. Splnili vše, co jsme si řekli, bojovali, nebyl pro ně ztracený jediný balón, na hřišti nechali všechno. Strunkovice jsme nepustili vůbec k ničemu. Jsem rád, že se hráči prosadili i střelecky. Především Roman Iliev, už to potřeboval a ta jeho druhá branka, ta byla pro oko diváka. Chtěl bych pochválit celé mužstvo za předvedený výkon. Příští týden hostíme doma Čkyni a my se na ni budeme chtít dobře připravit.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kovařík Zdeněk - PICKA Pavel, MUZIKA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.