1:1
(0:0)
90. R. Iliev
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zcela zasloužená plichta Lhenických na volyňském „horkém“ kolbišti


Branky


0

V emočně vypjatém utkání, k němuž velkou měrou přispívali domácí fanoušci a též i některými verdikty rozhodčí, se domácí po bezbrankové půli, za zmaru lhenických gólových šancí, v té druhé ujali vedení, aby hosté až v samém závěru zcela zaslouženě zařídili dělbu bodů

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

S šancemi, ale bez branek

Byli to Lheničtí, kteří vstoupili do zápasu aktivně a jako první ohrozili soupeřovu branku. Nejprve Tůmovou střelou z trestného kopu (v 6.´) a poté Ilievovou, kterou gólman Mráz pouze vyrazil, ale nikdo ze spoluhráčů na pohotovou dorážku nezareagoval. Volyňští vážněji zahrozili ve 14.´ po centrovaném míči před Dvořákovu branku, ale za nepřesného zakončení hlavou. V 18.´ to samé zopakovali, tentokrát po rozehrané standardce, avšak s tím rozdílem, že tentokrát přesné koncovce zabránil gólman Dvořák. 21.´ přinesla na druhé straně lhenickou „super“ gólovou šanci. Prenner „uličkou“ uvolnil Ilieva, co ač v úniku sám před Mrázem, jej nepřekonal. Hostující tým v 1. poločase promarnil možnost ujmout se vedení, stejně jako hned v úvodu toho druhého. 

Iliev srovnal za pět minut dvanáct

Ve 46.´ se totiž v další „gólovce“ ocitl opět Iliev. Tentokrát v prostoru před Mrázem se uvolnil, z otočky vystřelil, aby na strážce volyňské branky jeho výborným zákrokem znovu nevyzrál. Byli to naopak Volyňští, co šli v 57.´ Gašparem do vedení hostujícím týmem neuhlídaným levým křídelním prostorem (1:0). Další hrací čas se odvíjel za lhenické nátlakové snahy po vyrovnání a převážného volyňského bránění nejtěsnějšího jednobrankového náskoku i za cenu faulů, kouskování hry na úkor pohlednosti a za narůstajících emocí na hřišti i v ochozech, které vygradovaly v konci utkání, kdy se Lhenickým podařilo v 90.´ zaslouženě srovnat na 1:1. A kým jiným, než Ilievem, který platil na volyňskou obranu, a napotřetí ji v gólové šanci „v hodině dvanácté“ ztrestal na konečnou plichtu, když navíc v průběhu prvního poločasu, dle hostí, sudí za faul na něho odpustil domácím penaltu. Lhenický tým získal z venku bod, co má z „horké volyňské půdy“ svou cenu.

Autor: Jan Bumba



Ohlasy k zápasu



SK Lhenice
Václav Mareš, trenér: První poločas byl z naší strany kvalitní, hráli jsme aktivně, tlačili jsme se do brány, vytvořili jsme si dvě vyložené šance, které jsme neproměnili, potom byl v pokutovém území sražen Roman Iliev, rozhodčí už měl píšťalku v puse, ale na pokyn pomezního rozhodčího Poklopa se penalta nekopala. Hráče jsem před zápasem na tohoto pána upozorňoval a musím říci, že moje obavy se naplnily. Druhý poločas byl vyrovnaný, hrálo se především ve středu pole, Volyně šla do vedení z ojedinělé akce a my jsme dokázali vyrovnat v 90. min. Romanem Ilievem. Chtěli jsme vyhrát, šancí jsme na to měli dost, ale na konec musíme být rádi alespoň za bod.



Sestavy


SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - J. Havlíček [-] (83. P. Hájek [-] ) , R. Prihara [-] , L. Balun [-] , F. Gašpar [-] , A. Mack [-] , J. Kubeš [-] , P. Gašpar [-] , M. Malina [-] , J. Brabec [-] , P. Temňák [-]

SK Lhenice
J. Dvořák [-] - R. Pořádek [-] , R. Iliev [-] , D. Kolář [-] (77. J. Abelovszki [-] ) , P. Prenner [-] , J. Beran [-] , T. Balica [-] , D. Trojan [-] , D. Kiš [-] , T. Tůma [-] , D. Kiš [-] (90. R. Sura [-] )

ŽK: 47. J. Brabec , 52. R. Prihara , 63. M. Malina , 80. A. Mack , 85. F. Gašpar , 90. L. Balun - 18. D. Trojan , 36. R. Pořádek , 47. D. Kiš , 80. P. Prenner , 90. J. Dvořák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Landík Filip - ZAVADIL Petr, POKLOP Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.