Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

10.0

Jídlo

--

Hrací plocha

8.0

Zázemí

--

Stachy nekladly ve Čkyni žádný odpor


Branky


12. M. Gerold , 38. M. Kuneš , 52. R. Vojta , 82. M. Miklas
0

V posledním srpnovém víkendu byly na programu další zápasy I.B třídy sk.B, jeden z nich se odehrával ve Čkyni kam zajížděl Sokol Stachy. Vzájemná bilance obou soupeřů hovoří jasně, většinou zápasy končily dělbou bodů a nebo se vyhrávalo nejtěsnějším rozdílem. Ve Čkyni se tentokrát vyrovnaný fotbal nekonal, domácí jasně diktovali tempo zápasu a pohodlně zvítězili 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gerold vymetl hlavou šibenici

Hned v první minutě se k výborné střele z voleje dostal domácí záložník Vojta, po přihrávce od M. Kuneše pořádně provětral rukavice hostujícímu brankářovi, který jeho pokus vytěsnil na rohový kop. Ve 12. minutě našel Král naběhnutého M. Kuneše, který poslal do vápna výborný centr na hlavu Gerolda, jeho pokus vlétl přímo do pravé šibenice a domácí se po pěkné akci mohli radovat - 1:0. Domácí se po uvodní brance tlačili nadále do šancí, hosté naopak spíše jen bránili, mnoho možností na ohrožení branky se jim nedostávalo. V 38. minutě chyboval na vlastní polovině hostující středopolař Šíp, toho využil Král, vypíchl mu míč, pohotově poslal do brejku M. Kuneše který postupoval na branku zcela sám a zkušeně poslal svůj pokus přesně k tyči - 2:0. Čkyňští ani v posledních minutách prvního dějství neubírali na obrátkách, ale další šance se neujaly, a tak se šlo do kabin za stavu 2:0 pro domácí tým. 

Vojtova pumelice skončilo v síti

Do druhé půle nastoupila Čkyně opět dobře a hostům ze Stach pomalu docházel dech. Domácí aktivní hrou nutili hosty k chybám na své polovině, jedné z nich dokonale využil Vojta, zmocnil se míče ve vápně hostí, skákavý balon se neobtěžoval zkrotit a z jedné poslal pumelici pod víko nejlépe jak mohl, brankář Stach neměl šnaci - 3:0. Tato branka měla dát domácím borcům klid na kopačky, ale opak byl pravdou, následující desetiminutovka byla plná nepřesností. V té přišla také největší, dá se říct asi i jediná šance hostů, Martin Šíp poslal pumelici na Miklase z dobrých 25 metrů, ten byl ale připraven a vyrazil ji na rohový kop. Hráči Čkyně nadále naléhali na branku Stach, do obrovské šance se dostal v 73. minutě stoper Vondrášek, jeho pokus z rohu malého vápna mu dobře zlikvidoval brankář Winter. Další velkou šanci měl v 80. minutě střídající M. Turek, jeho pokus hlavou se ale nevešel jen těsně mezi tři tyče. V 82. minutě dostal míč před vápnem M. Kuneš, narazil si s M. Turkem a následně našel na rohu vápna volného M. Miklase, střídající osmnáctiletý dorostenec zkontroloval postavení brankáře, připravil si míč a jako zkušený mazák technickou střelou poslal míč na zadní tyč - 4:0. V poslední šanci zápasu se ocitnul opět domácí M. Turek, vedl si však obdobně jako ve své první šanci, vše však odčinil v neděli za "B" tým, to pomohl k výhře 5:0 dvěma přesnýmy zásahy.    Čkyně má tedy po dvou kolech 6 bodů se skórem 5:0, Stachy bod s bilancí 2:6. V dalším kole jede Čkyně do Strunkovic které mají 4 body, Stachy přivítají doma Sousedovice, které mají po dvou kolech také plný počet bodů.      Autor: Patrik Krull


Ohlasy k zápasu


SK Čkyně
Patrik Krull, vedoucí mužstva: Po zápase ve Volyni jsem říkal že musíme o trošku zlepšit herní projev, to jsme splnili a dneska zaslouženě vyhráli. Kromě desetiminutové pasáže v druhém poločase vše šlapalo jak mělo, hráče ze Stach jsme prakticky k ničemu nepustili a aktivní hrou je nutili k chybám. Zápas mohl skončit i větším rozdílem, ale další šance jsme neproměnili a po čtvrté brance už se zápas dohrával jen z povinnosti. Za týden jedeme do Strunkovic, kde budeme chtít na tento výkon navázat.




Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - ROUS Zdeněk, ZLOCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.