Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

7.0

Zázemí

--

Čkyně vstoupila do sezóny vítězně


Branky


0

První klání v nové sezoně I.B třídy proti sobě seslalo domácí Slavoj Volyně a hosty ze Čkyně. Týmy, které se velmi dobře znají, dělí od sebe pouhých 9 kilometrů, vzájemné souboje vždy slibují kvalitní podívanou i diváckou kulisu. V týmu hostí se toho přes léto moc neudálo, jedinou změnou je odchod Imricha Pinkeho, který odletěl na delší dobu do Austrálie. Zato u domácího týmu nezůstal kámen na kameni, nové vedení, odchody, příchody. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vojta poslal Čkyni do vedení

Do první velké šance se dostala Čkyně a to v 5. minutě, mezi beky si sběhnul Vojta, kterého našel dobrým pasem Michal Kuneš, první jmenovaný prostřelil domácího brankáře a hosté šli rychle do vedení - 0:1. V 11. minutě přišla další obrovská šance hostí, Klose vyslal po lajně rozběhnutého Krále, ten krásným pasem našel v malém vápně osamoceného Gerolda, toho však fantasticky vychytal Mráz. O další 3 minuty později se opět blýskl domácí brankář, Králova rána mířila do šibenice, ale proti byl Mráz a vyškrábl střelu na rohový kop. V 17. minutě se dostali poprvé do vážnější šance domácí, Miklas nejprve vychytal domácího útočníka, dorážku Tokára pak likvidoval Klose mezi brankovou čárou a malým vápnem. V první dvacetiminutovce jsme viděli tedy velké šance i jednu branku, druhá půlka prvního dějství už nic výrazného nepřinesla Čkyně po většinu času držela míč na svých kopačkách, domácí se k ohrožení branky moc nedostávali.

Hosté si hubené vedení pohlídali

Druhou půlky začali opět lépe hosté, hned po třech minutách vyslal Michal Kuneš svého střídajícího synovce Josefa, ten našel povedeným centrem Gerolda, jeho pokus hlavou ale opět zneškodnil Mráz. V 51. minutě centroval Michal Kuneš do vápna, domácí Brabec zahrál rukou a sudí Klimeš nařídil pokutový kop, míč si postavil Michal Kuneš, svou ránu ale opřel jen o levou tyč! To už si Čkyně zahrávala s ohněm, aktivita domácích nabírala na obrátkách a hosté jen zahazovali šance. V 56. minutě pálil těsně nad domácí Tokár. V 64. minutě se konala opět jen další zahozená tutovka, hostující Chalupa vyslal dobrým pasem na zteč jediného střelce zápasu Vojtu, ten si položil domácího brankáře Mráze, mířil do prázdné branky, ale na poslední chvíli vše na čáře uhasil Brabec! V 75. minutě měl velkou šanci Michal Kuneš po centru Tomana, domácí brankář Mráz ale měl svůj den. V posledních minutách hosté dopláceli na neproměněné šance a trošku znervóznili, domácí však měli jen uzemní převahu, do vážného ohrožení branky už se nedostali a tak po devadesáti minutách ukončil hlavní rozhodčí zápas za stavu 0:1. 

Autor: Patrik Krull



Ohlasy k zápasu



SK Čkyně
Patrik Krull, vedoucí mužstva: Do Volyně jsme odjížděli s nejistotou, co vlastně od domácích čekat. Po velkém zemětřesení v jejich týmu mě jejich výkon mile překvapil, domácí hlavně podržel brankář Mráz. Náš výkon měl k ideálu daleko, my si vypracujeme množství výborných šancí, ale proměníme za zápas jednu, a to je hrozně málo! Místy byla pak hra zbytečně nervózní a nevyvarovali jsme se ani hrubým chybám. Za týden máme doma Stachy, zkušené mužstvo, proti kterému bude muset být výkon mnohem lepší, pokud chceme pomýšlet na výhru.



Sestavy


SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - P. Tokár [-] (68. P. Hájek [-] ) , F. Gašpar [-] , J. Havlíček [-] , R. Prihara [-] , J. Kubeš [-] , P. Gašpar [-] , M. Malina [-] , J. Brabec [-] , F. Frček [-] , P. Temňák [-] (78. L. Novotný [-] )

SK Čkyně
P. Miklas [-] - M. Chalupa [-] , V. Turek [-] , J. Vondrášek [-] , A. Klose [-] (80. M. Miklas [-] ) - M. Kuta [-] (46. J. Kuneš [-] ) , J. Král [-] , J. Děd [-] , R. Vojta [-] - M. Kuneš [-] , M. Gerold [-] (68. L. Toman [-] ) -

Hráči zápasu: T. Mráz - J. Král .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Klimeš Jiří - HNILIČKA Jaroslav, BERNAS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.