Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Demolice v Kamenném Újezdu, Chvalšiny si odvezly sedm branek


Branky


5. P. Fišer , 31. V. Mráz , 62. P. Fišer , 75. A. Černý , 79. P. Fišer , 80. P. Fišer , 88. V. Mráz - 52. P. Cába
0

 

Jeden ze dvou zápasů hraných v nedělním odpoledni byl ten v Kamenném Újezdu. Přijely Chvalšiny, které se v poslední době potýkají s nevalnou formou a chtěly se pokusit zaskočit domácí. To se nepovedlo, ty jim dali velkou lekci z produktivity.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas nenasvědčoval debaklu

 

Zápas začali lépe domácí, kteří dobře kombinovali a často drželi balón na svých kopačkách. První šanci přesto měli hráči Chvalšin. Cába se dostal k zakončení, Dudák ale neměl s jeho střelou problém. Kameňák udeřil v 5. minutě. Fišer dostal krásnou přihrávku od Siváka a nemýlil se – 1:0. V 18. minutě se dostal ke střele chvalšinský Zwifelhofer, ale jeho pokus skončil nad Dudákovo brankou. Ve 25. minutě se opět Cába propracoval ke střele, ale k jeho smůle trefil pouze domácího brankáře. Ve 31. minutě našel Sivák Mráze, který se uvolnil a nedal Kothánkovi šanci – 2:0.

 

Fišer dokonal hattrick, poté přidal ještě čtvrtou branku

 

Druhý poločas měli opět v rukách hráči Kameňáku, kteří soupeře do šancí moc nepouštěli. Teda až na výjimku v 52. minutě, kdy se do vápna dostal Fučík, jeho střelu vyrazil Dudák na břevno. Odražený míč se dostal k Cábovi, pro kterého nebyl problém hlavou snížit – 2:1. Poté začala kanonáda. Nejprve v 62. minutě Fišer zvýšil krásnou střelou k tyči na 3:1. V 75. minutě poslal domácí do třígólového náskoku Černý4:1. A přišly minuty nejlepšího hráče zápasu - Petra Fišera. Hattrick zkompletoval v 79. minutě, kdy podobně jako u třetího gólu obstřelil Kothánka – 5:1. Minutu na to se po velké chybě Zwifelhofera dostal k míči opět domácí kanonýr a přehodil brankáře Kothánka – 6:1. Poslední hřebíček do rakve poslal Mráz, který se po střele Siváka ze třiceti metrů, dostal k dorážce a stanovil na konečných 7:1.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Vladimír Dudák (vedoucí týmu): Zápas nenabídl žádnou extra podívanou, ale v tomto zápase potřebovali domácí po několika nezdarech konečně naplno bodovat a to se díky zvýšené bojovnosti nakonec povedlo. Nejlepším fotbalistou na hřišti byl jednoznačně Petr Fišer, který rozjel velké představení.

TJ Sokol Chvalšiny
Petr Cába (hráč): No, co k tomu dodat. My místo toho, abychom po snížení pořádnědně zabrali, tak jsme soupeře nechali hrát a dostaneme tak laciný góly!! Musím pochválit oba dva krajní obránce soupeře, kteří si nás hlídali celý zápas na metr a v podstatě nás k ničemu nepustili. Dále bych chtěl vyzdvihnout Sivyho, který měl asi pět asistencí a má to v noze jako kráva! Nám opět chyběl střed a soupeři tam padlo úplně všechno. Kdybychom v první půli dali všechny šance, možná by to vypadalo jinak, ale to je jen kdyby. Teď je náš cíl se zachránit, ale měli bychom pro to začít dělat maximum!



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - D. Frnka [-] , P. Fišer [-] , V. Mráz [-] , P. Pavlis [-] , R. Soukup [-] (64. T. Klivanda [-] ) , M. Sládek [-] (44. D. Průdek [-] ) , M. Sivák [-] , A. Černý [-] , J. Nejedlý [-] , J. Trummer [-]

TJ Sokol Chvalšiny
J. Kothánek [-] - T. Holas [-] , J. Motz [-] , P. Zwifelhofer [-] , P. Postl [-] - P. Hynšt [-] , P. Sluka [-] , T. Nymsa [-] , J. Fic [-] (82. V. Aust [-] ) - P. Cába [-] (82. M. Babinský [-] ) , L. Fučík [-] -

ŽK: 47. D. Průdek , 55. R. Soukup , 72. M. Sivák .
Hráči zápasu: P. Fišer , M. Sivák .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: Průchová Nikola - BROM Josef, ŠAFRÁNEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.