4:1
(2:0)
64. L. Lenk
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk si poradil s Olešnicí a drží se na třetím místě


Branky


11. M. Flöring (p.) , 45. J. Šisler , 49. M. Koza , 74. S. Budík - 64. L. Lenk
0

V chladném sobotním odpoledni přijel tým z Olešnice, který se potýká se špatnou bilancí a krčí se na posledním místě tabulky. Frymburk má dobrou formu a z dnešního utkání nechtěl brát nic jiného, než tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šislerův gól do šatny

Zápas začal kombinacemi domácích, kteří často drželi míč na svých kopačkách. Už v 11. minutě dostal Frymburk nabídku přísného pokutového kopu. K míči se postavil zkušený Flöring a ranou od břevna otevřel skóre – 1:0. Hosté se spíše bránili a snažili se přecházet do rychlých protiútoků, jeden takový se povedl. Lenk vybídl pozemním centrem do vápna Horelicu, jehož rána orazítkovala břevno branky domácího Mertla. Asi nejhezčí moment utkání přišel ve 35. Minutě. Hostující Lechner z prvního doteku napálil míč z dobrých 20 metrů krásnou ranou přes Mertla. Míč se ovšem odrazil od horní tyče gólmanovi do náruče a ten se mohl pochválit, jak správně postavenou bránu má. Tvrdý direkt přišel před odchodem do šaten. Račák se ze středu hřiště uvolnil, poslal míč do strany, odkud přišel centr na Šislera a ten hlavou upravil na 2:0.

Lenk snížil, ale domácí si vítězství pojistili

Do druhého poločasu vstoupili hosté strašně. Už ve 49. minutě se po špatném odkopu dostal k míči Martin Koza a střelou pod gólmanem Krauskopfem navýšil na 3:0. Hosté se přece jen nadechli, když jim v 64. minutě vykřesal naději Lenk3:1. Jenomže o deset minut později se po nedorozumění v obraně dostal k míči Budík a střelou kolem gólmana uzavřel na konečných 4:1. Frymburk tedy stále drží třetí příčku a je na dostřel Klikovu. Olešnice se dále utápí na posledním místě a musí se připravit na derby s Ledenicemi, které se odehraje netradičně v sobotu.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Olešnice
Ondřej Husa (hráč): Co k tomu říct. Herně jsme nepropadli, ale nedaří se nám proměnit šance a jakákoliv chyba je potrestána. Já osobně mám dnes prsty ve dvou gólech, takže místo abych týmu pomohl, tak ho srážím k zemi. Asi je čas se posunout z levého beka ještě o kus do strany, na lavičku střídajících hráčů. Druhou půli jsem viděl z hlediště, takže dnes můžu pochválit Jeníka Lustů, který opět nezklamal, nechyboval a bojoval. Ve středu pole hrál výborně Michal Lechner s Márou Buřičem. Z domácí řady stoper Micák, který hrál s velkým přehledem.



Sestavy


FC Šumava Frymburk
F. Mertl [-] - F. Fatura [-] (34. F. Malina [-] ) , R. Mertl [-] , J. Micák [-] , J. Šisler [-] , D. Račák [-] (46. T. Pavlík [-] ) - T. Kaňa [-] , M. Flöring [-] - J. Rillich [-] , S. Budík [-] , M. Koza [-] -

TJ Sokol Olešnice
M. Krauskopf [-] - M. Buřič [-] , O. Husa [-] (52. D. Chovanec [-] ) , M. Lechner [-] - M. Koktavý [-] (62. R. Brousek [-] ) , L. Burda [-] , R. Horelica [-] , T. Kačírek [-] - - P. Fiala [-] , J. Lust [-] , L. Lenk [-] (87. R. Valenta [-] )

ŽK: 17. J. Micák - 30. O. Husa , 87. L. Lenk .
Hráči zápasu: J. Micák - M. Buřič , M. Lechner , J. Lust .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pravda Luboš - PETRIČÁK Daniel, GONDEK Štefan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.