1:1
(1:1)
41. P. Cába
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 15:30

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chvalšiny vezou remízu z Brloha


Branky


0

 

Souboj celků z nižších pater tabulky přinesl remízu. Nová Ves-Brloh je na svém hřišti silná, chvalšinští hráči ovšem přijeli dobře připravení.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cába dal dvě branky, platila pouze jedna

 

Zápas začal poměrně v klidu. Hrálo se spíše mezi vápny. Nová ves hrála většinou dlouhými nákopy na soupeřovo polovinu. Domácí šli do vedení v 7. minutě, kdy se ke střele dostal domácí Hüttner1:0. Ve 20. minutě měl velkou šanci Fučík, ale k jeho smůle ani na dvakrát nedokázal překonat domácího brankáře Černého. Ve 25. minutě byl Černý překonán Cábou, ale ke smůle hostujícího útočníka byl praporek pomezního nahoře a odpískán ofsajd. Vyrovnání přišlo ve 41. minutě, kdy si hostující Cába posunul míč na vápno a střelou pod víko na vzdálenější tyč překonal Černého – 1:1.

 

Fučíkovi chyběl kousíček

 

Do druhé půle vstoupili lépe hosté, ale jejich dlouhé nákopy většinou kontrolovala obrana domácích. Nová Ves-Brloh hrozila hlavně z rohových kopů, ale to si chvalšinská obrana a hostující gólman Kuthánek dokázali pohlídat. Za Chvalšiny zahrozil pěknou střelou Fučík, ale jeho střelu si domácí gólman pohlídal. V 75. minutě měl po Cábovo centru gól na kopačce znovu Fučík, ale k jeho zakončení chyběly centimetry. V poslední minutě měli hosté ještě šanci volného přímého kopu, ale Kliner trefil jen obranou zeď. 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Chvalšiny
Petr Cába (hráč): Zápas začal poměrně v klidu, hrálo se mezi vápny. V 7. minutě jsme dostali gól, pak jsme měli šanci na vyrovnání, ale Fugas minul. Já dal branku, ale nebyla uznána pro ofsajd. Ke konci poločasu se nám povedlo vyrovnat. Ve druhé půli hrozili domácí převážně z rohů, ale to jsme si dokázali pohlídat.



Sestavy


FK Nová Ves - Brloh
J. Černý [-] - N. Frühbauer [-] (84. V. Loucký [-] ) , R. Postl [-] , S. Smieško [-] , P. Cába [-] (16. M. Sekera [-] ) - T. Hüttner [-] , J. Anderle st. [-] , J. Vlček [-] - E. Poula [-] , J. Pouzar [-] , J. Ševčík [-] -

TJ Sokol Chvalšiny
J. Kothánek [-] - T. Holas [-] , J. Motz [-] , M. Babinský [-] , P. Zwifelhofer [-] - J. Fic [-] , T. Nymsa [-] , M. Postl [-] (16. P. Kliner [-] ) , P. Sluka [-] (46. P. Hynšt [-] ) - L. Fučík [-] , P. Cába [-] -

ŽK: 70. S. Smieško , 90. J. Anderle st. - 43. M. Postl , 65. P. Cába .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Plaček Tomáš - HUČÍK Michal, GONDEK Štefan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.