L. Lenk 88.
1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 15:00

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešnice prohrála i čtvrtý zápas o gól a dál se potápí na dně tabulky


Branky


88. L. Lenk - 24. V. Čapek , 32. D. Melichar
0

 

Těžký zápas čekal v nedělním odpoledni na hráče Olešnice. Dorazil totiž Klikov. A to není mančaft ledajaký, nýbrž tým, který s českobudějovickou Novou Vsí drží první příčku tabulky.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klasický poločas pro Olešnici, dvě chyby, dva góly

 

Zápas začal asi jinak, než diváci očekávali. Domácí vlétli na Klikov, který je asi mírně podcenil. Hned ve 3. minutě vybojoval ve vápně míč Husa, který hledal před brankou stojící spoluhráče, dobrým zákrokem reagoval hostující brankář Wollner a vyrazil míč do bezpečí. O dvě minuty později centroval opět Husa, Lechner si naběhl, jeho hlavička mířila mimo branku. V 9. minutě centroval Bahenský, který ve vápně hledal Lechnera, ten ovšem na balón nedosáhnul a míč skončil v zámezí. Ve 24. minutě chtěl Chovanec zpětnou hlavičkou na brankáře Janečka uklidnit situaci. Jeho záměr vystihl Šafránek, který poslal pozemní centr do vápna, tam se po bloku Buřiče nešťastně odrazil míč k Čapkovi, který neměl problém do prázdné brány zakončit – 0:1. Olešnice boj nevzdávala a dál se tlačila do útoku, hrozila především po centrech ze strany, které ale ve vápně nedokázala proměnit. Ve 32. minutě přišla druhá hrubá chyba domácí obrany. Husa podcenil a trestuhodně minul na polovině hřiště přihrávku Lochmana, za ním číhající Melichar pelášil ze strany sám na Janečka, a jak se ve fotbalové terminologii říká, zá vápnem za to vzal a křížnou střelou za tyč upravil na 0:2.

 

Lenkův gól v závěru vykřesal naději

 

V poločasové přestávce se spustil nad Olešnicí déšť, pro domácí to ovšem štěstí nepřineslo. Opět hrozili hlavně z centrů po stranách, ale žádná šance neskončila brankou. Hosté se za druhý poločas do vážnější šance nedostali, snad jen Čapek, který na vápně před Buřičem raději upadl, než aby se pokusil zakončit. Nutno podotknout, že se o faul nejednalo. V 86. minutě se na polovině hřiště ze stany odehrál zákrok kapitána Maxy, který na hranici žluté karty zajel do Fialy.  Ten volný kop rozehrál centrem na Kačírka, jeho střelu vyrazil brankář Wollner na břevno. Míč se odrazil k obránci Opelkovi, který chtěl míč hrudí vrátit do náruče Wollnera, ovšem připravil tím gólovou pozici pro Lenka, který snížil na 1:2. Do další šance na vyrovnání se dostal Kačírek, ten ale mířil těsně nad branku a tak si všechny body odvezl Klikov. V dalším kole zajíždí Olešnice do Kaplice, Klikov zajíždí na stadion do Chvalšin.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Ondřej Husa (hráč): Do zápasu jsme vstoupili dobře a během deseti minut jsme měli tři šance, které jsme neproměnili. A jak to tak teď na podzim bývá, udělali jsme dvě chyby a ty soupeř potrestal. Zejména já jsem vyrobil hrubý kiks před druhým gólem, což bylo ve finále bohužel rozhodující. Tréňa nás do druhé půle dobře nahecoval, bohužel gól jsme dali příliš pozdě. Myslím si, že jsme byli lepším týmem, ale hosté mají velmi zkušený mančaft. Za výkon bych chtěl pochválit všechny hráče, protože jsme makali. Vyzdvihnu výkon Honzy Lusta a Michala Lechnera, který výborně bránil a dostal se do šancí. Za Klikov volím Zdeňka Šafránka, který nám svým pohybem dělal starosti.

TJ Blesk Klikov
František Benhák (hráč): Olešnice na nás vlétla a od prvních minut byla lepší na míči. Kdyby dali za prvních deset minut svoje šance, tak bylo po zápase. Bohužel pro ně udělali dvě chyby, které jsme my potrestali. Kontaktní gól jsme dostali až před koncem utkání. Dnes pochválím Zdeňka Šafránka.



Sestavy


TJ Sokol Olešnice
D. Janeček [-] - M. Lechner [-] , O. Husa [-] , B. Bahenský [-] , M. Buřič [-] - R. Horelica [-] (83. L. Burda [-] ) , T. Kačírek [-] - M. Hanzal [-] (79. M. Koktavý [-] ) - J. Lust [-] , P. Fiala [-] , D. Chovanec [-] (74. L. Lenk [-] )

TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - M. Zavadil [-] (69. J. Navrátil [-] ) , F. Benhák [-] , J. Opelka [-] , Z. Zegermacher [-] - J. Lochman [-] , M. Jiráček [-] , T. Maxa [-] , D. Melichar [-] - V. Čapek [-] (72. R. Plucar [-] ) , Z. Šafránek [-] (90. A. Novodvorský [-] ) -

ŽK: 37. R. Horelica , 74. M. Lechner - 37. M. Jiráček , 67. J. Lochman , 84. D. Wollner , 86. T. Maxa .
Hráči zápasu: M. Lechner , J. Lust - Z. Šafránek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Hladík Pavel - KŘÍŽEK Danek, FEITL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.