1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 15:00

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešnice poprvé v sezóně získala plný počet bodů


Branky


0

 

Další zápas už potřebovali domácí bodový zisk, do Olešnice ale přijel soupeř ze Suchdola nad Lužnicí. Tyto zápasy bývají vyhecované a plné tvrdých soubojů. Nejinak tomu bylo i v tomto utkání

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

 

Dobře připravený terén přál spíše technicky vyspělejším hráčům Suchdola. Po kombinacích hrozili hlavně z křídel a vypracovali si několik šancí. Nejprve minul Záruba, poté z druhé strany rychlonohý Kubašta. I Olešnice měla velkou příležitost, kdy po kolmici Kačírka unikl Hanzal, gólman Rácik mu ale včasným vyběhnutím zmenšil úhel a balon vyrazil. Hosté se ve 35. minutě dožadovali pokutového kopu za obranný skluz Buřiče. Rozhodčí ale nechal situaci klidnou s tím, že obránce odehrál balon a jednalo se tak o čistý zákrok. Do konce poločasu ještě zazlobil Záruba, jeho střela mířila těsně nad branku dobře chytajícího Janečka.

 

Hanzal vystřelil tři body

 

Do druhého poločasu se obraz hry moc nezměnil. Domácí odolávali hostujícím kombinacím a trpělivě čekali na svou šanci. V 68. minutě se udál zajímavý okamžik. Horelica dostal možnost úniku ze strany, dlouhý nákop přečetl gólman Rácik, výběhem ale nestihl být u balónu dříve a tvrdým faulem přerušil situaci. Rozhodčí s podivením všech přihlížejících, včetně samotného brankáře hostí, udělil pouze žlutou kartu a brankář mohl utkání dochytat. V 80. minutě se mohli domácí radovat. Balon z obrany převzal Lenk, který vyslal do pravé české uličky Horelicu, ten v samostatném úniku ukázal, že není sobec a předložil vyloženou gólovou příležitost Hanzalovi, jemuž nedělalo problém skórovat – 1:0. Hosté ještě chtěli utkání zvrátit, v cestě jim ale stála dobře bránící obranná řada v čele s brankářem Janečkem. V dalším kole zajíždí Olešnice na půdu Roudného, kde je hostí rezerva divizního týmu. Suchdol doma hostí v derby zápase Blesk Klikov.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Martin Havel (trenér): Byl to pro nás těžký zápas, potřebovali jsme konečně bodovat, abychom se bodově odlepili ode dna. Proti nám stál technicky i rychlostně výborně vybavený mančaft. Utkání jsme museli uhrát bojovností, nic jiného nám nezbývalo. Díky tomu jsme ubránili šance hostů, sami jsme se dokázali v 80. minutě, po krásné kombinaci na trase Lenk- Horelica – Hanzal, gólově prosadit a stav už se nezměnil. Chtěl bych pochválit celý tým za bojovný a kolektivní výkon. Vyzdvihnu středové hráče Kačírka s Bahenským.

Sokol Suchdol nad Lužnicí
TJ Sokol Olešnice - Marek Buřič (hráč): Nastoupili jsme proti fyzicky i kombinačně zdatnému soupeři, který byl po celý zápas fotbalovější a více na míči. Ale my jsme tentokrát konečně zahráli dobře v obraně a celý tým podal bojovný a poctivý výkon. Takže moc vyložených šancí jsme soupeři nepovolili a naopak z brejkových situací se nám dařilo celkem solidně zaměstnávat hostující obranu. Nejprve v 68. minutě odpustil rozhodčí hostujícímu brankáři červenou kartu, když srazil mimo vápno na bránu postupujícího Horelicu. Ale v 80. minutě už jsme se dočkali, když trojice Lenk, Horelica a do prázdné brány zakončující Hanzal skvěle sehrála jeden z našich brejků. Závěrečných 10 minut už jsme přečkali a konečně jsme získali pro nás moc důležité 3 body. Za bojovnost a nasazení chválím celý tým a pochválím Koktavého, který nastoupil v útoku a ukázal, že když se naučí využívat svůj důraz a rychlost tak by mohl být v útoku velice platný.



Sestavy


TJ Sokol Olešnice
D. Janeček [-] - M. Buřič [-] , M. Lechner [-] , M. Hanzal [-] (89. R. Brousek [-] ) , P. Fiala [-] , B. Bahenský [-] , O. Husa [-] , T. Kačírek [-] , R. Horelica [-] , D. Chovanec [-] (35. L. Burda [-] ) , M. Koktavý [-] (75. L. Lenk [-] )

Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - D. Čáp [-] , A. Arenberger [-] , F. Rácik [-] (83. J. Brabec [-] ) , D. Míka [-] - J. Záruba [-] , R. Arenberger [-] , P. Špale [-] , Š. Kubašta [-] (60. J. Heřman [-] ) - R. Šebesta [-] (63. T. Kamiš [-] ) , M. Heřman [-] -

ŽK: 13. T. Kačírek , 19. R. Horelica , 88. L. Lenk - 20. F. Rácik , 68. M. Rácik .
Hráči zápasu: M. Koktavý , B. Bahenský , T. Kačírek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PÁNEK Milan - BARTŮNĚK Pavel, VEJČÍK Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.