P. Fišer 67. (p.)
1:4
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posílený nováček z Klikova si přivezl z favorizovaného Kamenného Újezdu všechny body


Branky


67. P. Fišer (p.) - 63. Z. Šafránek , 76. J. Lochman , 86. M. Jiráček , 90. M. Samborský (vl.)
1

Hosté v létě dotáhli přestupy hráčů jako Maxa, Šafránek, Jiráček či poslední posila František Benhák, kteří v týmu doplnili zkušené hráče a s přehledem si poradili s mladým týmem Kamenného Újezdu, který patří mezi aspiranty na postup

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

Zápas začal postupným oťukáváním jeden druhého. Hrál se běhavý, kombinační fotbal, ze kterého vyplynulo pár příležitostí na obou stranách. Nejprve hráč Kameňáku mířil hlavou vedle, poté se ujala střela z dálky, se kterou neměl hostující brankář Wollner problém. Klikov měl spíše náznaky šancí, které nedokázal přetěžit v kýžený gól. Do šaten se šlo za stavu 0:0.

 

Poslední desetiminutovka rozhodla o vítězi

 Druhý poločas nenudil. Nejprve se novic v dresu Klikova Šafránek nádherně trefil a poslal hosty do vedení – 0:1. Byl to jeho první soutěžní gól v novém působišti. I domácí vystrčili růžky a udeřili, po kombinaci ve vápně rukou zahrál hráč hostí a kopal se pokutový kop. K němu se postavil zkušený Fišer a srovnal skóre na 1:1. Hra pokračovala a hosté trpělivě čekali na chybu. V 76. minutě přišla hrubka v obraně domácích, kterou využil Lochman a poslal svůj tým do vedení – 1:2.  Domácím hráčům nedocházely síly a vrhli vše do útoku, za úkolem alespoň srovnat skóre. Hosté ale udeřili potřetí, kdy Jiráček vsítil na 1:3 a posléze, kdy domácí hráli vabank, si srazil střelu do vlastní branky nešťastně Samborský. Klikov se tak dotáhl na čelo, kde tvoří dvojici s Novou Vsí. Další zápas hraje Kameňák na půdě Kaplice, Blesk Klikov doma hostí v souboji nováčků Boršov nad Vltavou.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Jiří Vaník (trenér domácí): Soupeř byl lepší na všech postech, vyhrál zaslouženě. Nedařilo se nám hrát naší hru, protože nás k tomu soupeřův zkušený tým nepustil. Penalta byla podle mě jasná, byla tam ruka ve vápně. Ke konci zápasu jsme udělali chybu v obraně a dostali druhý gól. Poté jsme hru otevřeli a hráli vabank, soupeř nás za to potrestal dvěma góly. Budu se opakovat, ale Klikov vyhrál naprosto zaslouženě.

TJ Blesk Klikov
František Benhák (hráč hosté): První poločas jsme měli vyhrát, nepodařilo se nám dát branku. Ve druhém se krásně trefil Šáfa, ale soupeř zanedlouho kopal přísnou penaltu. Rozhodčímu se na obě strany moc nedařilo. Rozhodlo posledních deset minut, kdy to soupeř po našem druhém gólu otevřel a nám to tam napadalo. Hráči dnešního utkání jsou Honza Opelka a Míra Jiráček.



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - P. Pavlis [-] , M. Sládek [-] , A. Prokop [-] , M. Váša [-] (46. M. Samborský [-] ) , A. Černý [-] , D. Frnka [-] (70. F. Holub [-] ) , D. Průdek [-] , P. Fišer [-] , V. Mráz [-] , M. Sivák [-]

TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - M. Rezek [-] , F. Benhák [-] , J. Opelka [-] - J. Lochman [-] , T. Maxa [-] , D. Melichar [-] , M. Jiráček [-] - Z. Šafránek [-] (87. A. Novodvorský [-] ) , O. Šrom [-] (56. O. Šetka [-] ) - M. Zavadil [-]

ŽK: 44. M. Jiráček , 69. M. Rezek .
Hráči zápasu: M. Jiráček , J. Opelka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Slepička Vít - NOVÁK Roman, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 9. 2017 03:50
Pro upřesnění. Branky hostů Šafránek 63,Lochman 76., Jiráček 86., vlastní 90