3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 13:30

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršov porazil Olešnici a připsal si první výhru v nové sezóně


Branky


4. J. Gruber , 48. R. Řežáb , 63. J. Gruber (p.) - 20. M. Hanzal
0

Dvě trefy Jana Grubera stačily na plnohodnotný zisk, Olešnice dále zůstává bez bodu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas, ve kterém i po velkých šancích padly pouze dvě branky

Na výborném terénu se v sobotním po poledni odehrál pěkný zápas. Domácí Boršov si chtěl napravit reputaci, Olešnice už potřebovala bodovat. Lépe začali domácí, už ve 4. minutě po přímém volném kopu našel domácí stoper volného Grubera, který efektivně zpracoval těžký balon a střelou pod gólmanem dal na 1:0. Hosté se brzkou brankou nenechali zaskočit a zkoušeli odpovědět z protiútoků. Horelica ze strany našel ve vápně Kačírka, jenž přestřelil. Poté špatně rozehrál domácí brankář, Hanzalovi však střelu zablokovali obránci. Na druhé straně mířil hlavou nad z rohového kopu Řežáb. Ve 20. minutě se přece jen dočkali hosté. Z rohového kopu hlavičkoval Brousek pouze k Hanzalovi, který neměl problém doklepnout míč do branky – 1:1. Olešnice převzala kontrolu nad hrou, ale další branky už se nedočkala. Skóre se do poločasu nezměnilo.

Pojistka pro Boršov z podivuhodné penalty

Druhý poločas začal tak, jako ten první, tedy gólem pro domácí. Zahrávali rohový kop. V první příležitosti Řežáb minul, tentokrát se v totožné situaci nemýlil a hlavou poslal tvrdou ránou pod břevno domácí do vedení 2:1. Domácí převzali iniciativu a hosty už do ničeho nepustili. Žádnou šanci ovšem nedotáhli do konce. V 63. minutě s podivem všech přihlížejících, včetně domácích hráčů, odpískal rozhodčí Novák po zákroku na Píchu penaltu pro domácí. Tu s přehledem proměnil exligový Gruber a upravil na konečných 3:1. Domácí už si výsledek pohlídali a Olešnici do ničeho nepustili. Sami měli několik příležitostí, které zůstaly nevyužity.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Olešnice
Ondřej Husa (hráč hosté): Je to pořád dokola, naše šance neproměníme a sami soupeři branky nabízíme, ten je samozřejmě využívá. Odrazilo se od nás štěstíčko, musíme začít bojovat do jednoho, jinak to nepůjde. Dali jsme dle domácích gól z ofsajdu, tak jim to chtěl sudí asi oplatit spornou penaltou. Do druhé půle jdeme s tím, že přidáme góly a hodíme se do klidu, ale totálně jsme se na to vykašlali a zápas odchodili. Domácí nás do ničeho nepustili. Z našich hráčů mohu pochválit pouze Fíka, který se na to ve svých letech nevysr*l a zápas odmakal. Z domácích je to Gruber a Vančura, který měl ale, dle mého, být v 15. minutě vyloučen za zákrok na Bahenského.



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou
J. Bublík [-] - R. Řežáb [-] (80. J. Šefčík [-] ) , M. Pícha [-] (89. R. Kofroň [-] ) , L. Soukup [-] , J. Gruber [-] , J. Vančura [-] , L. Fessl [-] , L. Komrska [-] , J. Havlíček [-] , A. Matoušek [-] (46. J. Lísal [-] ) , F. Filištein [-]

TJ Sokol Olešnice
D. Janeček [-] - R. Brousek [-] (58. L. Burda [-] ) , T. Kačírek [-] , R. Horelica [-] , D. Chovanec [-] (67. M. Koktavý [-] ) , M. Buřič [-] , M. Hanzal [-] , P. Fiala [-] , B. Bahenský [-] , L. Lenk [-] , O. Husa [-] (82. R. Valenta [-] )

ŽK: 52. L. Fessl , 77. F. Filištein - 37. L. Lenk , 62. T. Kačírek , 84. L. Burda .
Hráči zápasu: J. Gruber , J. Vančura - P. Fiala .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Novák Roman - SLEPIČKA Vít, PRINZ Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.